2777
2789
عنوان

نذر صلوات

50 بازدید | 9 پست

بسم الله الرحمن الرحیم 💖

به همون نیتی که از ابتدا شروع کردم...

نذر ۱۲۴۰۰۰صلوات

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💖

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💖

یا الرحم الراحمین 🌹

(هرکس شرکت می کنه تعداد رو اعلام کنه،حتی یکی)

امیدوارم هرکس که شرکت می کنه خدا مهربونیشو نشونش بده،خدا به هممون مهربونیشو نشون بده...

الهی حاجت رواییتونو به خیر تام ببینید💖

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺ

🌼“اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج”🌼

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهم صلی علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 💖

صلوات بر کسی که حتی لباس عروسش رو هم به فقیر بخشید...

یا حضرت زهرا دعاگوی ما باش

خدایا،ای یگانه ی عالم مهربونیتونشونمون بده و نزار گمراه بشیم ما رو به راه کسانی هدایت کن که به آنها نعمت دادی نه گمراهان...تو آگاهترینی تو بسازش همه چیزو

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
صدتا،برای شفای برادرزادم دعا کنید

یا شافی یاشافی یاشافی یاشافی یاشافی ای اگاهترین و ای قادر مطلق خودت داد رس این عزیز باش

100تا،،از همین الان شروع کردم

الهی خیر ببینی و حاجتتو خدا بده بهت به خیر تااام