2777
2789
عنوان

جیب خرجی

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 23 پست
بیخود کردن  خیلیا خونه و ماشین دارن یارانه هم دارن  برین اعتراض بزنین بلکه دوباره بدن به ...

نمیدونم والا الان ازش پرسیدم گف چ یارانه ایی دیگ قطع کردن دیگ نمیدونم راس میگ یا نه خلاصه بریزنم میشه ۹۰۰ تومن جمعا تو حال ما چ فرقی میکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خواهر بخدا اینستا رو باز میکنم میرینه ب احوالم اون بلاگرااا  بخدا اگ مادر و پدرم نبودن ما ...

خدا مادرتو حفظ کنه چه میشه کرد خواهر فقط سوختن و ساختن 

منم خیلی اوضاعم خوب نیس الان باز ی سالی میشه از شوهرم پول میگیرم 

شوهرم با برادر مجردش شریکه 

خدا میدونه ی روز نبوده بدون قرض باشیم 

پارسال ی میلیارد وام گرفتن و قرض و بدهی دیگه زدم ب سیم آخر گفتم وقتی درامد داری فک کن منم طلبکارتم ماهیانه ی مقدار پول بزار کنتار برای من و پسرم 

پنج سال توی این زندگی ی هزاری نمیداد تقصیر مادر عجوزشه اون ازشون پول نمیگیره اینام بدعادت شدن 

دیگه هرجور بود حقمو گرفتم ازش سه تومن پولی نیست ولی باز بهتر از هیچیه ی مقداریشو پس انداز میکنم واسه روز مبادا

بقیشم لباس واسه خودم وپسرم میگیرم 

زندگی من اینه در آرزوی یه عطر خوب ک مختص خودم باشه و بووش کل عالم بپیچه .در آرزوی خرید بی وقفه در آر ...

کاملا دررکت میکنم 😔

چون خودمم اون اوایل شوهرم بهم پول نمیداد خواهرم و مادرم توی بارداریم لباساشونو بهم میدادن شوهرم خسی  نبود ولی بلد نلود ک زن و بچه خرج جدا دارن نیس برادرشوهرمم زن و بچه نداره فکر نمیکرد ک ماهم پول لازم داریم 😔

خدا مادرتو حفظ کنه چه میشه کرد خواهر فقط سوختن و ساختن  منم خیلی اوضاعم خوب نیس الان باز ی سال ...

اره واقعا چیزی نیس ۳ تومن میری بازار قیمتا دستت هس.خدا لعنتشون کنه تقصیر شوهرامون چیه الان مرغ کیلویی ۸۸ تومن بخدا افسرده شدم کارتش دست من بود مدیریت خونم با من بود هی فکر رب و ابلیمو و گوشت و مرغ آدم دیونه میکنه خب شوهرم با ۸ تومن چ کنه حالام چون شهرستان بود ادارش ب درخواست خودش اومده شهرمون ک راهش طولانی بود راحت شه ۱ تومن از حقوقش میزنن از دی ماه ۷ تومن میریزن دیدم ب سودمه ک ۱ تومن بگیرم و بیام کنار ب قول شما از هیچی بهتره

اره واقعا چیزی نیس ۳ تومن میری بازار قیمتا دستت هس.خدا لعنتشون کنه تقصیر شوهرامون چیه الان مرغ کیلوی ...

اره عزیزم 

مردها هم مقصر نیستن 

ماهم هم یکم باید باهاشون مدارا کنیم 

تورم وحشتناکه توان خرید مردم خیلی کم شده 

خدا ب داد همه برسه خیلی سخت شده زندگی 😔