2777
2789
عنوان

جیب خرجی

165 بازدید | 23 پست

سلام خانوما

من شوهرم کارمند دادگستری و اگ کسی اینجا باشه و یکی از اشناهاش یا شوهرش کارمند دادگستری باشه میدونه ک ۱۰ ۱۲ تومن حقوقشه و ۲ ۳ تومن اول حقوق میره واس خرجی ک از رفاه کردیم واس خونه.(مثلا گوشت ومرغ وخوراکیو...)و بعدم ۱۷۰۰ تومنم وام میدیم کلا ۸ تومن میاد دستمون منم ک خانه دارم یه پسر دو ساله هم داریم حالا منم خودم ب واسطه مادرم تو بانک از زمان مجردی پول داشتم و رفته رفته ب لطف مادرم زیاد شده شده ۶۰ میلیون  و سودشو ۱۶۰۰ تومن میگیرم هرماه حالا میخام بگم کارت شوهرم کلا دست من بود حالا خرجی خودم و خونه و بچه با ۸ تومن این سودمم میدادم ب شوهرم.حالا امروز سر پول دعوامون شده شوهرم گف ۱ تومن میدم بهت سود هم ک داری دیگ از من دس بکش تو دعوا گفت.حالا بنظرتون این خوبه یا اون روش؟فقط پوشاک مال منه بقیه چیزا با شوهرم خرجش.چیکار کنم؟شما چقد میگیرین اگ شوهرتون کارمند چقد میده بهتون؟۱تومن کمه یا خوبه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی احساس بدبختی میکنم آخه ۸ تومن هم شد پول تا آخر ماه؟😭اینا مارو چی فرض کردن

از اول آذر یدونه پالتو خریدم واس خودم دیگ قیمتش دست خودتونه میدونین ی پالتو چقدر تولدممم بود کیک و گل شوهرم میگ ۲۷۰۰ تومن خرج کردی بعدشم ۴ تا مرغ و گوشت واس خونه تقریبا الان ۲۰۰ تومن داریم ته کارتمون میگ نمیتونی مدیریت کنی میگم نه پولت کمه نمیفهمه😔خیلی گرونیه 

با سود پول خودت خوبه   با توجه ب حقوقش  میدونی ک همه چی گرون شده تو بعضی شهر ها ۸ تومن پ ...

خوبه.نمیدونم ولی فردا پس فردا عروسی دعوت شم میگ باز پوشاک ب عهده خودته ی لباس مجلسی بین ۴ تا ۱۰ تومن کلا گیر کردم.کاش درسمو خوب میخوندم ب ی جایی می‌رسیدم 

خوبه.نمیدونم ولی فردا پس فردا عروسی دعوت شم میگ باز پوشاک ب عهده خودته ی لباس مجلسی بین ۴ تا ۱۰ تومن ...

همه ک قرار نیست شاغل باشن 

خودخوری نکن 

همون پول خودتو میتونی پس انداز کنی ی بخشی ازشو 

حالا هرماه ک آدم لباس نمیخره 

میتونی ازش پس انداز کنی واسه روز مبادا 

چه میشه کرد وقتی میدونی حقوق شوهرت بیشتر ازین نمیشه باید مدیریت کرد 

لعنت ب این مملکت با اون مدیرتشون مردمو بدبختکردن 

یادمه چن سال پیش میگفتن مردم زیادی راحتن ایران همه چی ارزونه تا اینجوری گه زدن تو مملکت 

همه ک قرار نیست شاغل باشن  خودخوری نکن  همون پول خودتو میتونی پس انداز کنی ی بخشی ازشو&n ...

وای خواهر بخدا اینستا رو باز میکنم میرینه ب احوالم اون بلاگرااا 

بخدا اگ مادر و پدرم نبودن ما همینجوری میموندیم اللن پریروز مادرم رفتیم بازار  واس پسرم لباس اینا خریدیم کلا سد ۴تومن انقد ک گرونیه یه بلوز و کفش وکاپشن و شال و کلاه خدا لعنتشون کنه شوهرم از کجا بیاره بده ۴ تومن پول لباس پس خرج خونه و ماشین و دندون درد لامصب چی میشه.بخدا دو تا دندونم نیاز داس عصب کشی شه از بی پولی مطب نمی‌رفتم میرفتم درمانگاه گند زدن ب دندونام هی درد میکنه مگه دندون عصب کشی درد میکنه بعد ۶ ماه؟!از بی پولیه. بخدا تولدامونم میشه مامانم میبره شام بیرون مارو ما فقط پول کیک و کادوی ۱ تومنی اگ سد میدیم😔

بعضی از بلاگرا ن همشون پول یک روزشونه حقوق ما.اونوقت ما ک همو دوس داریم فقط دعواهامون ب پول ختم میشه بخدا همش سر پول اگ منم ماهی ۳۰ تومن درآمد داشتم گل میگفتم و گل میشنفتم. الان شب یلداس ته مونده جیبمون ۲۰۰ تومنه. ببین یدونه خرما چند میشه اگ بخری خداروشکر دعوتیم