2821
2789
عنوان

طلاق بگیرم ؟

562 بازدید | 20 پست

خانوما کوتاه و خلاصه مینویسم 

شوهرم دست بزن داره و خیلی شدید عصبیه 

یه بچه دارم تا الآن تونستم و ساختم بخاطر بچم 

دیگه دیشب تا صبح من و خانوادم و فحش داد 

خانوما من کم آوردم و از خونه زدم بیرون

حق طلاق دارم چیکار کنم خیلی فرصت بهش دادم و درست نشد سری قبل تا دادگاه رفتم منو برگردوند چیکارکنم خواهرانه راهنماییم کنید

دانش آموخته طب سنتی🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بشین فکرات رو بکن طلاق گرفتن هم به این آسونی ها نیست و زندگی بعداز طلاق هم سختی های خودش رو داره 

ما بین تو‌ و همسرت نبودیم ببینیم مقصر کیه پس بشین و فکرات رو بکن شاید اون مردی که عصبی و فحش میده ازت یه خواسته ها و‌ توقع هایی داره 

نه بابا چرا باید جدا شی ... برو کتک بخور .😐ببین چند چندی با خودت اگه بخوای بمونی برو ازش شکایت کن ازش  دادگاه  نوشته میگیره تا اگه خریت هاشو ادامه داد شما راحتر میتونی حسابشو  برسی .  و طلاق بگیری 

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی

الان شاید خیلیا بگن بخاطر بچه طلاق نگیر اون بچم گناه داره ولی تو باید به فکر خودتم باشی دیگه اون پدر که دست بزن داره برای بچه که الگوی مناسبی نمیشه از شرایطت که ما خبرنداریم اگه مهریت کمه یا پشتوانه ای نداری اینارم در نظر بگیر 

درمورد شکایت برای کتک زدنت هم  فکر میکنم باید سه تا عکس شکستی داشته باشی تا بتونی از شوهرت شکایت کنی

سلاممم تینا هستمم(البته یه بنده خدایی بهم می گفت تخم جن دیگه متاسفانه روم موند)