2777
2789
عنوان

کمک فکری

69 بازدید | 5 پست

با مادرزنم چه کارکنم بازم باهامون دعواش شده به ایل و تبارم دری وری و ناسزاگفته میشینه پشتم حرف میزنه دیگه خستم کرده همه هم پشت سرشن و کارش رو جوری جلوه میدن که من مقصرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب خانومت بگو خانوادت حق ندارن تو زندگیمون دخالت کنن.شما با این وضع بازم باهاشون رفتو آمد داری؟

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
ب خانومت بگو خانوادت حق ندارن تو زندگیمون دخالت کنن.شما با این وضع بازم باهاشون رفتو آمد داری؟

نه دو ماهه دیگه نمیرم خونشون کتمان میکنه میگه کسی دخالت نمیکنه یبارحتی روبروشون کردم حرفشون یکی دراومد ولی بازم میزنه زیرش

چی بگم مشکل شما خانومته نه مادرش.

خب چجوری حلش کنم تواین موندم من بخدا یه دختر دارم ۱۸ ماهشه بخداانقد شیرینه که جونم درمیره براش ولی نمیدونم چجوری خانومم رو تو راه بیارمش بازشماها که خانوم هستین شاید هم جنس خودتون هست بتونید کمکی بکنیدبهم