2777
2789
عنوان

در جواب دیگه پیر شدم چی بگم؟ توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 8145 بازدید | 40 پست
عزیززم شما متولد ۵۸ این؟؟ خداروشکرر  انقدر بچه مدرسه ای اینجاست ک نکه بد باشه بمن ربطی داشته ...

بله گلم من ۵۸ هستم و از شوخی گذشته هم ظاهرم و هم روحیاتم حداقل ده سال جوونتره☺️😉 شما لطف دارید 🙏🏻🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها فکر کردم گفت بچش معلمشه

🙄🤪😂

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
بله گلم من ۵۸ هستم و از شوخی گذشته هم ظاهرم و هم روحیاتم حداقل ده سال جوونتره☺️😉 شما لطف دارید 🙏🏻 ...

حتما همینطوره  اتفاقا دهه ۵۰ و ۶۰ ماشالله جوون تر از سنشون میزنن 

زنده  باشید💋❤

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
هنوز روشن نشدم 

زیاد به خودت فشار نیار بیخیال

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
دیگه واشر سرسیلندر سوزوندم

😂😂😂😂

دیگه واشر سرسیلندر سوزوندم

ای جانم خدا لعنت کنه باعثو بانیشو😑

رستاک یه اهنگ داره میگه یه کهنه شرابه که سی سالشه،به جز من یه میخونه دنبالشه

بهش بگو شما کهنه شرابی و ناب 😅

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book