2777
2789
عنوان

قانون جذب

101 بازدید | 5 پست

بسم الله الرحمن الرحیم 💖

چقدر درموردش میدونید؟چقدر تجربه اش کردید؟

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

شنیدم میگن کتاب کاریزماتیک در همین مورده دوست داشتی بخون 

ولی من اینقدر میدونم(اگر اشتیاه نکنم) که مثلا هر چیز رو نوشت یا بهش فکر کرد یا یک چیز رو نشان قرار داد مثلا اینی که میخواد پزشک بشه بهش فکر بکنم برنامه هاشو بنویسه یکیواز وسایلش رو بخره یا ...

کلی خودم بگم میشه حرف حضرت مولانا که میگه هرچه در خیال بگنجد واقع است ...

کاربری پسر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین ساده بگم هر چی حست قوی باشه و در مورد چیزی منفی فکر کنی ب صورتهای مختلف برات اتفاق بد میفته

اگه مثبت فکر کنی اتفاقهای خوب برات میفته

نامیدی و کم صبری هم ممنوع

کلا قانون جذب تو زندگیهای ما هست جذب اتفاقهای بد یا خوب دیگه بخودت و افکارت بستگی داره

مثلا نی نی سایت پر از مطالب منفیه

شنیدم میگن کتاب کاریزماتیک در همین مورده دوست داشتی بخون  ولی من اینقدر میدونم(اگر اشتیاه ن ...

دقیقا،احسنت.اتفاقا مولانا به طرق مختلف و خیلیییییی جاها اینو گفته...

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
ببین ساده بگم هر چی حست قوی باشه و در مورد چیزی منفی فکر کنی ب صورتهای مختلف برات اتفاق بد میفته اگ ...

دقیقا من هم از این خیلی بدم میاد خودم چندباری منفی گفتم بعد به این نتیجه رسیدم اشتباهه هم به خودم بدی می کنم هم بقیه و دیگه سعی می کنم تاپیک های مثبت بزارم.