2777
2789

نوزاد بود خیلی شیر خشک مصرفش بالا بود اما بعد ۶ ماهگی که غذا خورد کم کم زیاد شیر خشک نخورد الانم که ۱ سالشه روزا شیشه بزرگ پر میخوره اما شبا بیدار میشه تا صبح ۲ تا شیشه‌ بزرگ میخوره

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوزاد بود خیلی شیر خشک مصرفش بالا بود اما بعد ۶ ماهگی که غذا خورد کم کم زیاد شیر خشک نخورد الانم که ...

دقیقا منم تازه سه روزه واکسن ۶ ماهگی رو زده ولی خیلی شیر خوردنش کم شده البته غذای کمکی شروع کردم ولی مقدار کم بهش میدم

دقیقا منم تازه سه روزه واکسن ۶ ماهگی رو زده ولی خیلی شیر خوردنش کم شده البته غذای کمکی شروع کردم ولی ...

اره غذا کمکی بخوره شیر خوردنش کم میشه چون از جای دیگه هم شکمش سیر میشه...۱ ساله بشه کمترم شیر میخوره

خدا حفظش کنه برات🌚🌱🥺

اره غذا کمکی بخوره شیر خوردنش کم میشه چون از جای دیگه هم شکمش سیر میشه...۱ ساله بشه کمترم شیر میخوره ...

من خیلی نگرانش بودم پس طبیعیه اخه شیر خشک هم شماره ۲ فک میکنم سنگینتر باشه بچه نتونه بخوره زیاد

فدات گلم خدا نی نی شمارو هم حفظ کنه

من خیلی نگرانش بودم پس طبیعیه اخه شیر خشک هم شماره ۲ فک میکنم سنگینتر باشه بچه نتونه بخوره زیاد فدا ...

نه نگران نباش اشتها همه بچه ها فرق می‌کنه 🥺 ۶ ماهش که تموم شد رفت ۷ اونوقت ۲ رو بده عزیزم🥰