2777
2789

عاشقی یعنی از خود گذشتگی ولی دوست داشتن یعنی خودخواهی و شما هرچیزی را به خاطر منفعت خودتون دوست دارید

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 

دوست شدن فقط مث دوتا دوست کنار هم خوش و خرم حرف میزنین مهم نیس عاشق کی میشه تازه واسش خوشحال هم میشی رفتارا و کاراش برات مهم نیس

واسه ات عادیه اما عاشق شدن کاملا برعکس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست شدن فقط مث دوتا دوست کنار هم خوش و خرم حرف میزنین مهم نیس عاشق کی میشه تازه واسش خوشحال هم میشی ...

بنظرم فرقشون خیلی زیاده 

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

عاشقی یعنی از خود گذشتگی ولی دوست داشتن یعنی خودخواهی و شما هرچیزی را به خاطر منفعت خودتون دوست داری ...

اها

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

بله فرقشون زیاده  تو میتونی ی هفته از دوستت بی خبر بمونی اما نمیتونی چند ساعت از عشقت خبری ندا ...

منم همبنو مبگم 

وقتی عاشقی بی قراری و نمیتونی تحمل کنی نبودشو ولی دوست داشتن  ازدور هم دوسش داری

آره اما اون دوست داشتنی ک من میگم علاقه ای بینشون نیس خیلی عادی هستن

درسته