2777
2789

شوهرم ک هرروز گوشیش تو خونه ول بود الان چند هفته اس تا دسشویی میره باخودش میبره حموم میره خاموشش میکنه ی وقتایی پیام ک میده ب ی بهانه ای میره بیرون ی ساعت مشغوله از صبح تا شب هزارتا پیام میده ب ی شماره . اون شماره رو برداشتم ولی رنگ نزدم ی شب کنارم بود دیدم برا اون شماره نوشت نفس کجایی. دیروز ب شوهرم گفتم ک کیه بهش پیام میدی گف هیچکی. تا دیروز دوسه تا پیام دیدم چون گوشیش قفله رو صفحه میاد پیاما دیدم بهش گفتم میدونم خیانت میکنی ولی اصلا ب روی خودش نیاورد از دیشب اون رفته تو قیافه انگار اون طلبکاره اصلااا ن ج پیام داد ن ب روی خودش اورد. میخاستم دیشب جامو جدا کنم ولی سرد بود اتاق نرفتم. چیکار کنم بنظرتون با این شرایطم.۴ماهمه

وقتی به روش آوردی پیام داد بازم؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید بروش میاوردی حداقل انقدر مستقیم نه...کاش قبل پیامت میومدی نظر خواهی

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

وای چرا اینطوری شده زندگیا😞
برو از یه مشاور کمک بگیر حتما اون میدونه باید. چه رفتاری در پیش بگیری این مساله ی کمی نیست جدی بگیرش جتما و از. مشاور خوب کمک بگیر تا بهترین رفتارو انجام بدی که بعدا پشیمون نشی 

چرا انقور زندگی ها مسخره شده

اخ په چرا دختر مرددمو بدبخت میکنی که بری باکس دیگه

خدایا خودت رحم کن

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
اره دیشب ریز مکالماتشو دیدم مهمونی بودیم اومدم دیدم باز تا ساعت ۸ پیام میدادن 

چیا میگن بهم دیگه؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
مدرک ندارم داشتم ی ساعت نمیموندم

مدرک نمی خواد که 

مهم اینه خودت می دونی داره خیانت میکنه 

قضیه برعکس بود شوهرت چیکارت می کرد؟؟ چرا ما خانم ها در قبال کثافت کاری های شوهر باید کوتاه بباییم؟؟