2789
عنوان

این چه حسیه؟؟

205 بازدید | 13 پست

سلام دوستان دوروزی هست یه جوریم یه جوری که توخودمم ویه آرامشی دارم انگار وبیخیال یکم مثلاحس میکنم حتماآخرای زندگیمه وفکرمیکنم نکنه مریضم ومیخوام بمیرم ومرگم نزدیکه چون آرومم وتوخودمم نه اینکه همیشه شادوخنذون بوده باشماگاهیم بیشتراوقات نمی‌خندم ولی این حالی که دارم انگارمتفاوته به نظرتون چرااینطورم واینفکرومیکنم

گریه می گوید حال دلم راگرچه میدانی،ازلب بسته ی من توبخوان شرح پریشانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم منم یک شب که شب قدر بود اتفاقا انگار یه خواب راحتی داشتم یک آرامش خاص که هیچوقت تجربه نکرده بودم خیلی خاص بود

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

بنظرم خوبی در حق کسی کردین که از ته دل پیش خدا براتون دعا کرده

کارخوبی که کردم این اخرایه نفرتاپیک زده بود برای شفای مریضش داداشش بودخیلی بیقراربودمنم گفتم هرکس این تاپیک روخوند۱۰صلوات خاصه فاطمه زهرا(س)و۱۰حمدبراشون بفرسته یعنی میشه مال این کارم بوده باشه 

نمیدونم منم یک شب که شب قدر بود اتفاقا انگار یه خواب راحتی داشتم یک آرامش خاص که هیچوقت تجربه نکرده ...

مال بخشیده شدن گناهاتون بوده حتماچون قرآن به سرگرفتین وایناحتما

الانم خودم حس میکنم خیلی سبک شدم وپاکم واحساس پاک شدن گناهامودارم نمازم انگارباهوش وحواس بیشتری میخونم یه حالی میگیرم تونماز

کارخوبی که کردم این اخرایه نفرتاپیک زده بود برای شفای مریضش داداشش بودخیلی بیقراربودمنم گفتم هرکس ای ...

کار از این بهترم میشه؟ من شنیدم دعای خیر در حق کسی بکنی خیلی تاثیر داره

الانم خودم حس میکنم خیلی سبک شدم وپاکم واحساس پاک شدن گناهامودارم نمازم انگارباهوش وحواس بیشتری میخو ...

خوش بحالتون من ایقد احساس گناه میکنم هر وقت خدارو صدا میزنم احساس میکنم ازم رو برمیگردونه

خوش بحالتون من ایقد احساس گناه میکنم هر وقت خدارو صدا میزنم احساس میکنم ازم رو برمیگردونه

😔😔من خودمم اینجوربودم

نه باور کن اون شب قرآن سر نگرفتم وقت دعانکردم مهمون داشتم

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

الانم خودم حس میکنم خیلی سبک شدم وپاکم واحساس پاک شدن گناهامودارم نمازم انگارباهوش وحواس بیشتری میخو ...

چه خوب

بالاخره دیدیم اینجا یه نفر حالش خوبه

خدا رو شکر

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.