2821
2789
عنوان

زندگی بی عشق

124 بازدید | 11 پست

و بی پول و بدون آرامش به چه دردی میخوره؟ شاید ناشکری باشه ولی زندگیم فقط خلاصه میشه تو درس روحم خیلی خستس هیچ انگیزه ای ندارم چیکار کنم؟

کاش یکیو داشتم که بهش دل خوش میکردم 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی بی عشق میگذره ولی بدون سلامتی خیر

سلامتی روانی هم مهمه و من حس میکنم افسردگی گرفتم به دلیل تروماهای کودکی

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

اگه این رنج‌هارو نکشی که رشد نمیکنی، همین شرایط سخت باعث پیشرفتت میشه

منم اینا رو میگم به خودما ولی دور و برمو ک نگاه میکنم هیچکس از هم سن و سالام قد من سختی نکشیده همه هرچی خواستن فراهم بوده براشون

عزیز دلم شرایط بد اقتصادی برای همه زجر آور شده

هعی😔

منم اینا رو میگم به خودما ولی دور و برمو ک نگاه میکنم هیچکس از هم سن و سالام قد من سختی نکشیده همه ه ...

فقط بدون که مسیرت درسته، همیشه اونایی دستاوردای بزرگ دارن که بر خلاف بقیه تو یه مدت زمانی جلوی خودشون و میگیرن و از لذت‌هاشون میزنن، این آدما در آینده لذت‌های زیادیو تجربه میکنن

و هنگام زاده شدن گریانیم، که چرا قدم به این وادی عظیم نابخردان گذاشته ایم.

نگران نباش عزیزم بالاخره یه روز خوب میاد 

امیدوارم❤️

فقط بدون که مسیرت درسته، همیشه اونایی دستاوردای بزرگ دارن که بر خلاف بقیه تو یه مدت زمانی جلوی خودشو ...

انشالله امید به خدا

ممنون ازت عزیزم❤️

انشالله امید به خدا ممنون ازت عزیزم❤️

خواهش میکنم، امیدوارم همینجوری تو مسیر بمونی و رو به جلو بری.

و هنگام زاده شدن گریانیم، که چرا قدم به این وادی عظیم نابخردان گذاشته ایم.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792