2777
2789

سلام بپرس در حده بله و خیر..

لباسم چ رنگیه چند سالمه متولده چیم از این سوالای مزخرف نپرس گلم..

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بپرس در حده بله و خیر.. لباسم چ رنگیه چند سالمه متولده چیم از این سوالای مزخرف نپرس گلم..

بله و خیر جواب به من نمیرسونه

میخوام بدونم چه ماهی میریم خونه خودمون؟

کار همسرم چه ماهی رونق میگیره؟

سلام بپرس در حده بله و خیر.. لباسم چ رنگیه چند سالمه متولده چیم از این سوالای مزخرف نپرس گلم..

تا اخر ماه اشتی داریم

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
بله و خیر جواب به من نمیرسونه میخوام بدونم چه ماهی میریم خونه خودمون؟ کار همسرم چه ماهی رونق میگیر ...

خونه خودتون وعدش رو 3

رونق کار همسرتون رو وعده 4

منظور از وعده ینی هر چیزی ک اون عدد توش باشه مثلن چهار روز 4 ساعت 4 ماه 4 سال ساعت 4 یا چهارم ماه با برج 4 هرررر چیزی ک 4 داشته باشه.. 

ن عزیزم حس نکردم ولی تا اخره سال باردار میشی

محالههه

اشتی رو کی حس میکنی

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
آره یا ممکنه اول ماه بعد باشه..

مررسی قشنگم❤

خودش میاد

محالههه اشتی رو کی حس میکنی

عزیزم😔💔انشالله ک بشه ب دلم افتاد..

اشتی میشه وعدش دور نیست