2789
عنوان

سقط مکرر

118 بازدید | 8 پست

سلام خانوما میشه لطفا بگید چند وقت بعد از اخرین سقط یا کورتاژ آزمایشات سقط مکرر انجام دادید؟

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد

سقطتت چجوریه تو چندهفته س قلبش وایمیسته یا خودبخود سقط میشه

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

سقطتت چجوریه تو چندهفته س قلبش وایمیسته یا خودبخود سقط میشه

گلم شما بارداری بهش  فکر نکن خداراشکر هفته هات هم رفته بالا انشاالله سالم بدنیا میاد

من ۹هفته بودم با خونریزی متوجه شدم

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گلم شما بارداری بهش  فکر نکن خداراشکر هفته هات هم رفته بالا انشاالله سالم بدنیا میاد من ۹هفته ...

عزیزم من دخترم بدنیا اومده تیکر دوسالگیشه من سقط مکرر بودم خوشحال میشم راهنماییت کنم

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

عزیزم من دخترم بدنیا اومده تیکر دوسالگیشه من سقط مکرر بودم خوشحال میشم راهنماییت کنم

بسلامتی عزیزم خداراشکر 🤲🤲🤲

ممنون میشم اگه کمکم کنید واقعا ذهنم درگیر و حالم بده ۳تا سقط داشتم آخریو یکشنبه رفتم مطب برای چکاب همه چیش عالی بود طبق سونوی بعد از سقط فردای همون روز یعنی دوشنبه ایست قلبی کرده بود خیلی شوکه شدم خیلی ...

شما چندوقت بعد از سقط اخر رفتین ازمایشات سقط مکرر دادین؟

شما چنتا سقط داشتید ؟چند هفته بودن؟فاصله بارداری هاتون چقدر بود؟علت سقط هاتون چی بود؟بعد از اخرین سقط چیکار کردین که بعدی موند؟

بسلامتی عزیزم خداراشکر 🤲🤲🤲 ممنون میشم اگه کمکم کنید واقعا ذهنم درگیر و حالم بده ۳تا سقط داشتم آخ ...

ببین گلم ایست قلبی یعنی غلظت خون داری یعنی باید تو بارداری امپول انوکساپارین بزنی منم میزدم من سقطهام همه تو ۶ هفته قبل از تشکیل قلب بود ۵ تا سقط داشتم که بخاطر سپتوم رحمم بود عمل کردم دوماه بعدشم حامله شدم بعده هر سقط ۶ ماه صبر میکردم بعد حامله میشدم شما حتما حتما ازمایش غلظت خون بده بعده حاملگی دکتر امپول میده میزنی انشالله مشکلی پیش نمیاد و دیگ سقط نمیشه

ببین گلم ایست قلبی یعنی غلظت خون داری یعنی باید تو بارداری امپول انوکساپارین بزنی منم میزدم من سقطها ...

خدا انشاالله بچتو بگهداره برات عزیزم .برا منم دعا کن ۳بار صدای قلبشو شنیدم خیلی وابستش شده بودم😔

خدا انشاالله بچتو بگهداره برات عزیزم .برا منم دعا کن ۳بار صدای قلبشو شنیدم خیلی وابستش شده بودم😔

ممنونم عزیزم چشم انشالله بحق خانم فاطمه زهرا شمام بزودی صاحب نی نی بشی و سالم بغلش کنی

ممنونم عزیزم چشم انشالله بحق خانم فاطمه زهرا شمام بزودی صاحب نی نی بشی و سالم بغلش کنی

مرسی عزیزم انشاالله🤲🤲🙏🙏🙏❤