2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم جدا از خوب نخوندن و تمرکز نداشتن کلا انگیزم صفره

بخون تو عم دیگه اه

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

والا تکنیک مشاور من هر وخ کم میاوردم این بود:

الان درس نخونی میخوای چیکار کنی:|

رَبِّ اِنِّی لِما اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرِِ فَقیر                                        پروردگارا من به هرخیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم;)

سلام و درود وقت بخیر

مسیر کنکور یک مسیر پر افت و خیز و پرچالش هست،

ما انسان ها انسان و هستیم و ربات نیستیم که همواره درس بخونیم و حالمون خوب باشه ما احساس داریم و گاهی نیاز به استراحت ، گاهی آدم یه روز به خودش استراحت بده شارژ شارژ میشه و خیلی بهتر از اینه که چند روز به خاطر اون خستگی بی کیفیت درس بخونه، اما یه روز استراحت نباید بشه دور روز چون تکرار سبب ایجاد بذر یه عادت جدید میشه، و اگه تنبلیتون مداوم هست پیشنهاد من به شما مرور مجدد علت گام نهادن شما در این مسیر هست، قطعا شما هدفی داشتین، قطعا رویایی داشتین، به خاطر همون رویا هم که شده پس نزنین، یک‌ساله شاید در طول سال کنکور زمان زیادی باسه، اما در ماراتن زندگی اصلا به چشم نمیاد تا میتونید برای رسیدن به اهدافتان تلاش کنید تا یه روز شرمنده خودتون نباشید که چرا تلاش نکردم و..... مراقب باشین شرمنده خودتون نشین 

سلام و درود وقت بخیر مسیر کنکور یک مسیر پر افت و خیز و پرچالش هست، ما انسان ها انسان و هستیم و ربا ...

وای وای وای خیلی ممنونم ازتون خیلیییی حرفتون قشنگ بود و راست میگین کاملا 

اخه میدونین چیه من امروز ازمون گزینه دو داشتم بد دادم خیلییی ناراحتم با این ک خونده بودم

وای وای وای خیلی ممنونم ازتون خیلیییی حرفتون قشنگ بود و راست میگین کاملا  اخه میدونین چیه من ا ...

آزمون آزمایشی هست

هدف شما سنجش نقاط قوت و ضعف و اصلاح نقاط ضعف هست

این آزمون برای شما درس هایی داشته که میتونه در روند برنامه دو هفته بعد شما اثر داشته باشه، و الان میدونید که در پروسه جمع بندی نیم سال اول باید به کدام بخش ها توجه بیشتری داشته باشین، شما سوتی ها و اشتباهاتتون رو همینجا بدید در دل آزمون های آزمایشی که جمع خودمونیه، در عوض مراقب باشید که روز کنکور به سازمان سنجش آتو ندید و سوتی نداشته باشید😉

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز