2821
2789
عنوان

حامله نمیشم🥲

181 بازدید | 6 پست

خانوم قشنگا سلام سوال دارم، من و همسرم رابطه داشتیم دقیق نمیدونم کی بود چون قصدم جدی نبود نقریباااا فکر کنم تو یک هفته پیش بود بیشتر نمیشه حالا جدا از اینا الان بیبی چک زدم منفی بود چون کمرم درد میکنه معدم از دیروز درد میکنه یعنی دردش از تهوع بود بو اذیتم میکنه احساساتیم شدم خلاصه خیلی پیش اومده اینجوری و منفی بوده ممکنه مشکل داشته باشیم اولین سوالم اینه زود بیبی چک زدم منتظر بمونم؟ یا برم دکتر؟ چه دکتری باید بریم؟ چون همسرمم میخواد ازمایش بده ارولوژی باید بره من زنان؟ دکتری نیست جفتمون باهم بریم؟😐 اینم بگم هم همسرم قبلا مشکلات ارولوژی داشته هم من تنبلی تخمدان دارم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم شوهرت نمیخواد دکتر برا،همون خودت که میری زنان برای اونم ازمایش اسپرم مینویسع،،،و همه علائم خودت که گفتی منم چند ماهه دارم همش تنبلی تخمدان ه،،تا میتونی لاغر کن و ورزش ،منم چند ماهه رژیم م پنج کیلوگرم کردم ولی دکترم گفته پنج تا دیگه باید کم کنم گفت اینجور حامله نمیشم الان هشتاد کیلو م

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

اگه زود میخوای بچه دار بشی میتونین کپسول های مکمل بخورین.  کپسول اوابست برای خودت کیفیت تخمک رو بالا میبره و کپسول فرتیل اید برای همسرتون برای کیفیت اسپرمشون خوبه.  اینا مکمل هستند و باعث میشه زود باردار بشی.

البته حتما قبلش باید چک کنی که تیروئیدت مشکل نداشته باشه . حتما ازمایش تبروییدت رو به دکتر زنان نشون بده و اگه گفت کمی کم کاره حتماً باید قرص مصرف کنی تا درست بشه.

اضافه وزن هم نداشته باشی. 

ان شاءالله زود باردار میشی

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم