2777
2789
عنوان

معایب و مشکلات زندگی با خانواده شوهر چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 23 پست
دقیقا خیلی بی کم و کاست گفتی تا بوده همین بوده 

شما این کار رو نکن. احترام بذار به شوهر و خانوادش اما خودت رو دور از جون نامحترم نکن. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دوستداشتم مثل بابالنگ درازبشم😂😂😂😂😂

منم همش میگفتم اخلاقم شبیه کدوم یکی از این سه دوسته

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

معایبی که نداره

همش مزایاست

یکی هست که ۲۴ ساعته نگهبانیتونو میککنه ، احیانا پشت در وایمیسه که تا دعواتون شد بیاد جداتون کنه

بعد همیشه هم مواظبته، جایی بخوای بری میپرسه کجا میری، با کی میری، کی میری.....

بعد اون کسی نیست جز مادرشوهر

چون خیلیم دوستت داره دختراشم میزاره که شیفتی هوای زندگیتو داشته باشن

هی بهش خبر بدن که چی ازت دیدن و چی شنیدن

کلا خوبه ...خیلی....هر کی میگه بده لیاقت نداره

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
من خودم به شخصه همش استرس داشتم چون وقت و بی وقت میومدن ایل و تبارشون. میخواستم غذا درست کنم بدو بدو ...

👏👏👏👏👏👏👏

دقیقا وصف زندگی اول من بود، من خودم اومدم بیرون، جدا شدم و دوباره ازدواج کردم.

خداروشکر راحت شدم

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

بدی هاش : 

جایی میرم باید حتما بهشون بگم وگرنه ناراحت میشن میگن نگران میشیم 

انتظار داره هر روز بهش سر بزنم

تا حد امکان کاراشو بکنم

شوهرم گاهی دیر موقع میاد چون خیالش راحته که مامانش اینا هستن ولی من بشدتتتتت ناراحت میشم از این رفتارش

حالا خوبی هاش:

هفته ایی یبار مادرشوهرم هر غذایی که میزاره یه کاسه برام میاره مخصوصا آش 

گاهی پدرشوهرم هر چی بخره مثل هندونه یا بستنی و .... دخترمو صدا میکنه میگه ببر با مامانت بخور 

شرایط بیرون رفتن زیاد ندارم برا اینکه دل دخترم تو خونه تنگ نشه مادرشوهرم هر روز صداش میکنه و یه ساعتی کوچه نگهش میداره با بچه ها بازی کنه یا گاهی میبره خونه مامانش که یه کوچه اونورتره دور نیست

...