2777
2789
عنوان

منت مادر شوهر 🫠

683 بازدید | 25 پست

سلام دوستان 

مادر شوهر من بد نیس کاری باهام نداره 

ولی هر از گاهی یه چیزایی برام میگیره ک طبق سلیقه‌ی من نیست و من خوشم نمیاد ازشون 

امروز رقته بودم خونش موقع برگشت دیدم جلوی در یه کادو کوچیک اندازه کیف پول داد بهم اونم کاملا بی میل جوری ک دوس نداشتم قبول کنم 

میگم به چ مناسبت میگه من این همههه بهت کادو دادم مگه مناسبت داشت؟من هر ماه دارم بهت کادو میدم 

زبونم بند اومد جلوش 😕سر جمع ۲تا یا ۳تا کادو دادی ک من واقعا هیچ میلی برای استفاده نداشتم چون احساس میکنم از وسایلای قدیمی خودش ک استفاده نمیکنه داره بهم میبخشه جالبه منتم میذاره هی جلوی شوهرم از کادوهاش میگه 

بابا من ن کادوهاتو میخوام ن منت گذاشتننو 

این کارش اذیتم میکنه کمک کنید چجوری جلوی این رفتارشو بگیرم 

🤭😅

مهم اینه بهت هدیه میده هر چند کوچیک

شما بیشتر از ارزش کادو ازش تشکر کنباقیشو خدا جبران میکنه

خودتم براش کادو بخر 

محبتتونو زیاد میکنه

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ااا دقیقا منم این اتفاق برام افتاده الان که گفتی متوجه ش شدم😄..

مثلا لباسی چیزی که برا خودش خریده رو میده من میگه بخدا اصلا نپوشیدم یا اندازه م نیست و..

ولی لحنش یه جوریه من ناراحت نمیشم اما دیگه تصمیم گرفتم قبول نکنم...

عیب نداره چشم پوشی کن شما که از اون ها استفاده نمیکنی با سیاست به همسرت بگو کادوهای مادرت با سلیقه من جور نیست اما برای اینکه دلش شاد بشه ازش قبول میکنم اینجوری با یه تیر دو تا نشون میزنی ۱ دل مادرشوهرت شاد میشه ۲، همسرت بیشتر قدردانت خواهد بود

عزیزم ممکنه خلقش اینجوری باشه ذاتا شما بد برداشت میکنی نیمه پر لیوان ببین  من ۱۱ سال ازدواج کر ...

عزیزم رژ استفاده شده واقعا مناسبه برای کادو؟؟؟

ک ب دروغ میگه از دستم افتاده سرش شکسته ؟

🤭😅
عیب نداره چشم پوشی کن شما که از اون ها استفاده نمیکنی با سیاست به همسرت بگو کادوهای مادرت با سلیقه م ...

جالب اینجاست ک همسرم همش زیر گوشم میگه چقد مامانم دوست داره تا حالا انقد ب ما کادو نداده ک ب تو میده 

🤭😅