2789
عنوان

خیاطا میاین؟

103 بازدید | 17 پست

خانمای گلم میشه بهم یه رااهنمایی بدین❤️🤌🏻

بنظرتون این رشته رو از مدرسه بری اموزشش بببینی بهتره یا بیرون بعد اینکه راستهه میگن ازمون اینا داره و بشدت سخته؟

من صفرم و هیچ زمینه ای ندارم ازم انتظار نداشته باشین که این سوالارو نکنم😂

+خدایاشکرت🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آموزشگاه بهتره تو مدرسه خیلی چیزارو یادنمیدن

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
چقدر هزینه میخادمیدونی عزیزم؟

بستگی داره کدوم شهر باشی .تو شهر ما از ۵ تومن به بالاس

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
بنظرت سخت نیست بازار کاری چیزی داره درحدی 🤦🏻‍♀️

نمیدونم من خودم هنوز درحال یادگیریم اما به نظرم همیشه بازارکار داره چون مردم به پوشاکشون خیلی اهمیت میدن 

نمیدونم من خودم هنوز درحال یادگیریم اما به نظرم همیشه بازارکار داره چون مردم به پوشاکشون خیلی اهمیت ...

من صفر صفرم نخ و سوزن دستم نگرفتم تاحالا انقد میگن سخته و ازمون داره و سرمایه زیاد میخااد دودل شدم

+خدایاشکرت🤍

من صفر صفرم نخ و سوزن دستم نگرفتم تاحالا انقد میگن سخته و ازمون داره و سرمایه زیاد میخااد دودل شدم

از لحاظ یادگیری که اصلا نگران نباش خیلی زود راه میوفتی فقط باید حوصله داشته باشی زیاد ..ازمون هم فقط اگه بخوای مدرک بگیری داره که خب تو هررشته ای اینا هست و اگر یادگرفته باشی ازموناش سخت نیست اصلا فقط تلاش و کوشش ...سرمایه هم یه مدت که کار کنی به دست میاد 

از لحاظ یادگیری که اصلا نگران نباش خیلی زود راه میوفتی فقط باید حوصله داشته باشی زیاد ..ازمون هم فقط ...

الان خود شما عزیزم وسایلاتون اینا چقدر شدش؟ 

اره صبرم خوبه ولی از بابت صفر بودنم میترسم جلو نیفتم تو کلاسا یهو

+خدایاشکرت🤍

الان خود شما عزیزم وسایلاتون اینا چقدر شدش؟  اره صبرم خوبه ولی از بابت صفر بودنم میترسم جلو نی ...

منم وقتی شروع کردم صفر صفر بودم .من هنرستانیم ولی تو هنرستان چیزی یادنگرفتم و یه دوره بیرون کلاس رفتم پیش اشنا .وسیله خب چرخم ۲ سال پیش خریدم ۴ میلیون (مدل ژانومه)

وسایل دیگه ش گرون نیست خرده ریزه زیاد داره خط کش و گونیا و سوزن چرخ و سوزن کوک و سوزن ته گرد و گچ و متر و قیچی خوب .اینارو همه یه جا نگرفتم کم کم گرفتم بخاطر همین اصلا نمیدونم کلا چقدر شد ولی تا همین الان وسیله خریدنه ادامه داشته و پارچه هم زیاد لازم داری 

منم وقتی شروع کردم صفر صفر بودم .من هنرستانیم ولی تو هنرستان چیزی یادنگرفتم و یه دوره بیرون کلاس رفت ...

من همش غبطه میخورم چرا هنرستان این رشترو برنداشتم مثل احمقا بودم

اخه الان زیرتاپیکا قیمت گفتن ۱۰ تومنو به بالا 

میگم میشه از جایی سایتی چیزی قیمت شهرای دیگرو دراورد اموزشگاها ی زیرنظر فنی حرفه ای 

+خدایاشکرت🤍