2789
عنوان

خیاطا میاین؟

95 بازدید | 17 پست

خانمای گلم میشه بهم یه رااهنمایی بدین❤️🤌🏻

بنظرتون این رشته رو از مدرسه بری اموزشش بببینی بهتره یا بیرون بعد اینکه راستهه میگن ازمون اینا داره و بشدت سخته؟

من صفرم و هیچ زمینه ای ندارم ازم انتظار نداشته باشین که این سوالارو نکنم😂

+خدایاشکرت🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیاطی توی آموزشگاه بهتره البته اگه آموزشگاهی که میری عالی باشه ولی کار بسیار سختیه و حوصله زیادی میخواد .....اعصاب میخواد و هزینه خرید پارچه و چرخ و سر دوز و اتو و میز برش و میز اتو و وسایل الگو کشی و مانکن و.....هم زیاده

خیاطی توی آموزشگاه بهتره البته اگه آموزشگاهی که میری عالی باشه ولی کار بسیار سختیه و حوصله زیادی میخ ...

یعنی تاچقدر برای شروع سرمایه میخواد میشه بهم بگین 

+خدایاشکرت🤍

سلام

میخوایین چرخکاری یادبگیرین برین تولیدی وازوسط کاری شروع کنین وکم کم چرخکاری کنین وحرفه ای میشین وبعدش هم میتونین الگوکشی وبرشکاری رواموزشی کارکنین .

من ازرشته طراحی دوخت رفتم وبه نظرم ازاول اگه توتولیدی کارمیکردم خیلی بهتربود

سلام میخوایین چرخکاری یادبگیرین برین تولیدی وازوسط کاری شروع کنین وکم کم چرخکاری کنین وحرفه ای میشی ...

اخه من صفره صفرم میخوام اموزششو ببینم طراحی دوخت با 

خیاطی چ تفاوتی دارن؟ چقدر سرمایه میخاد بیرون بری اموزش ببینی 

+خدایاشکرت🤍

اخه من صفره صفرم میخوام اموزششو ببینم طراحی دوخت با  خیاطی چ تفاوتی دارن؟ چقدر سرمایه میخاد بی ...

اموزشگاه فنی حرفه ای ببیتین توشهرتون دارن برین ثبت نام‌کنین اونجاالگوکشی وبرشکاری ودوخت وایناروبهتون یادمیدن.

اینجاتومحل مایه اموزشگاهی هس‌گفتن۱۰تومن میگیرن اموزش میدن بامدرک معتبر.

اموزشگاه فنی حرفه ای ببیتین توشهرتون دارن برین ثبت نام‌کنین اونجاالگوکشی وبرشکاری ودوخت وایناروبهتون ...

برگ هایم ۱۰؟؟🥲بد بازار کار داره درحدی؟ 

+خدایاشکرت🤍

برگ هایم ۱۰؟؟🥲بد بازار کار داره درحدی؟ 

قیمتامتفاوته شایدیجایی۷تومن بگیرن یجایی ۵..۶وحتی بیشتراز۱۰تومن.

به نظرم همون کاری که اول بهتون‌گفتم روانجام بدین

تولیدی لباس وسط‌کاری کنیدیکماهی بعدش باچرخ کارکنین اشنابشین وچرخکاری روکه یابگیرین خیلی جلومیوفته کارتون

قیمتامتفاوته شایدیجایی۷تومن بگیرن یجایی ۵..۶وحتی بیشتراز۱۰تومن. به نظرم همون کاری که اول بهتون‌گفتم ...

بدون هیچ زمینه ای میشه مگه تولیدی ؟

+خدایاشکرت🤍