2777
2789
عنوان

چرا حس می کنم...

76 بازدید | 8 پست

که یه چیزی یا یه انرژی منفی باعث شده که زندگیمون توی این مدت ثابت بمونه بدون هیچ پیشرفتی!!! کلی تلاش می کنیما ولی بازم در جا می زنیم😔

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو خونه عود و شمع روشن کنین. اسپند بسوزینین 

والا اینکارارو‌می کنم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
شمارو نمیدونم ولی من به شخصه به چشم زخم اعتقاد دارم

یعنی ممکنه چشم باشه؟ اخه وضع مالیمون یه مدتیه خیلی بده از همون روز اینطوره 

یعنی ممکنه چشم باشه؟ اخه وضع مالیمون یه مدتیه خیلی بده از همون روز اینطوره  

راستش خب نمیشه همه چیزو به این مسائل ربط داد بهرحال شرایط زندگیا کلا سخت تر شده نسبت به قبل اما خب یه سری چیزام بی تاثیر نیست خیلی خوشیاتونو تو چشم نیارین صدقه بدین ان شاالله درست میشه

راستش خب نمیشه همه چیزو به این مسائل ربط داد بهرحال شرایط زندگیا کلا سخت تر شده نسبت به قبل&nbs ...

مرسی عزیز دلم درست میگی حتما چشم