2777
2789

چطوری میتونی کمک کنی عزیزم؟ من قبل از حفظ کردن آرزومه بتونم روان بخونم آخه بعضی آیات واقعا سخته

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من😥✋

تماس گرفتم با موسسه علین کلاس نیمه خصوص ۲۴ میلیون  واس دوسال 

بنام خدا💛 : واسه شهید شدنم و خشنودی و رضایت خدا از رفتار وکردارم دعا کن 🧡بگید منم واسه خواستتون میفرسم دلم پر میکشه واسه روزی که بگم خدایا ازم راضی هستی وبهم بگه من ازت خشنود بودم بنده من 😥💙خدایا به حق محمد مصطفی  منو به راه خودت ثابت قدم کن و با ایمانی کامل منو به سوی خودت ببر نزار اون دنیا بی کس بمونم همه کس ماتویی یارب  گرغبار دنیا بردلت نشست پس بدان بخدا نخواهی رسید ....پسرم ایمان و محمد همه دنیام ...(البته پسرای آیندم 😁)نامه ایی به همسر آیندم : همسر عزیزم نمیدونم در کجای این جهان هستی والان داری چیکا میکنی ولی هرچی هست برات از الان که نمیشناسمت وندیدمت آرزو میکنم راهت ،راه خدایی باشه ،ووقتی بهم رسیدیم این راه رو باهم بپیماییم چون من  از طرف خانواده خیلی حمایت نمیشم براهمین از خدا یکی مثل تو رو خواستم که در این دنیا همدم ورفیق الهی من باشی ،باهات همنفس بشم .خیلی دوستت دارم ، 🧡چون زندگی در کنار کسی که هدفش خدا باشه برام نهایت لذت دنیاست وان شاءالله باهم همسفر کربلا و مدینه و مکه بشیم گر خدا قسمت کند . در پناه حق باشی همسر آیندم 🤗💛💋.......چقد این روزا دلم تنگ شده برات  بیشتر از هروز هر زمان خداجونم ...... خدایا منو به حال خودم رها نکن منو هم نشین ادمای صادق ، با ایمان و پاک دامن کن .....کسایی که عاشق قران خواندن هستن ....میشه برا خواستم صلوات بفرسین ..... ممنونم اجرتون با خدا ..........خیلی رنگ بنفش رو دوس دارم با این رنگ میخوام بگم که ........ یکی از بهترین برنامه های قرانی ✔قرآن هادی ✔هستش همه چیزش عالیه تفسیر داره، معنا داره ، جزخوانی هم هست و خیلی از چیزایه دیگه ..........بهتون پیشنهاد میکنم حتمن نصب کنید و از خوندن قران لذت ببرید😊..........قطعا پشیمان نمیشید از نصب کردنش .
چطوری میتونی کمک کنی عزیزم؟ من قبل از حفظ کردن آرزومه بتونم روان بخونم آخه بعضی آیات واقعا سخته

چند بار ختم بردارید خودبه خود روان میشه خواندنتون

بنام خدا💛 : واسه شهید شدنم و خشنودی و رضایت خدا از رفتار وکردارم دعا کن 🧡بگید منم واسه خواستتون میفرسم دلم پر میکشه واسه روزی که بگم خدایا ازم راضی هستی وبهم بگه من ازت خشنود بودم بنده من 😥💙خدایا به حق محمد مصطفی  منو به راه خودت ثابت قدم کن و با ایمانی کامل منو به سوی خودت ببر نزار اون دنیا بی کس بمونم همه کس ماتویی یارب  گرغبار دنیا بردلت نشست پس بدان بخدا نخواهی رسید ....پسرم ایمان و محمد همه دنیام ...(البته پسرای آیندم 😁)نامه ایی به همسر آیندم : همسر عزیزم نمیدونم در کجای این جهان هستی والان داری چیکا میکنی ولی هرچی هست برات از الان که نمیشناسمت وندیدمت آرزو میکنم راهت ،راه خدایی باشه ،ووقتی بهم رسیدیم این راه رو باهم بپیماییم چون من  از طرف خانواده خیلی حمایت نمیشم براهمین از خدا یکی مثل تو رو خواستم که در این دنیا همدم ورفیق الهی من باشی ،باهات همنفس بشم .خیلی دوستت دارم ، 🧡چون زندگی در کنار کسی که هدفش خدا باشه برام نهایت لذت دنیاست وان شاءالله باهم همسفر کربلا و مدینه و مکه بشیم گر خدا قسمت کند . در پناه حق باشی همسر آیندم 🤗💛💋.......چقد این روزا دلم تنگ شده برات  بیشتر از هروز هر زمان خداجونم ...... خدایا منو به حال خودم رها نکن منو هم نشین ادمای صادق ، با ایمان و پاک دامن کن .....کسایی که عاشق قران خواندن هستن ....میشه برا خواستم صلوات بفرسین ..... ممنونم اجرتون با خدا ..........خیلی رنگ بنفش رو دوس دارم با این رنگ میخوام بگم که ........ یکی از بهترین برنامه های قرانی ✔قرآن هادی ✔هستش همه چیزش عالیه تفسیر داره، معنا داره ، جزخوانی هم هست و خیلی از چیزایه دیگه ..........بهتون پیشنهاد میکنم حتمن نصب کنید و از خوندن قران لذت ببرید😊..........قطعا پشیمان نمیشید از نصب کردنش .

خب اول این که من خودم حافظ کل قرانم 

چند سال پیش دوساله حفظ کردم ـو بعد از اون همدر دارالقران مشݝول بودم الان مسئول دارالقرآن مجازی با حدود ۷۰۰۰عضو در کانال ایتا هستم تا به امروز به خیلی ها کمک کردم که حافظ قران بشن مخصوصا حفظ قران در منزل با روشهای مختلفـ

من کلاسهایی دارم که هر ماه بیش از ۴۰۰قران اموز داره که اونجا به صورت رایگان برنامه میدم و ازمون دارم براشون 

تا به امروز بیش از ۲۰هزار قران اموز داشته مجموعه من ـ

یه سری بسته های کمک اموزشی هم دارم که کمک میکنه به شما در مسیر حفظ

خلاصه اگر علاقمندین به حافظ شدن حتی اگر توان پرداخت شهریه ندارید میتونید در کلاسهای رایگان ما با کیفیت فوق العاده شرکت کنید 

🔔دانشگاه حفظ قرآن شهید سلیمانی👇

📢ثبت نام طرح های قرآنی #رایگان و ویژه 👇

🛑دوست داری حافظ قرآن بشی اما نمیدونی چطوری  فکر میکنی خیلی کار سختیه⁉️(با ما رفیق شو🤝طرحی داریم به اسم #طرح_حفظ_آسان_است تو این طرح میفهمی که حفظ اصولی قرآن با برنامه ریزی خوب اصلا سخت نیست) 😍

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

🛑میخوای قرآنو حفظ کنی اما خیلی سرت شلوغه وزمانت کمه ⁉️(با ما رفیق شو 🤝و بیا تو #طرح_سماء شرکت کن روزانه یک آیه حفظ کن  یه آیه روزانه نیم ساعتم وقت نمیگیره  آهسته ولی پیوسته حافظ کل میشی) 🤩

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

🛑اگر برنامه ای برای حفظ کل نداری و دلت میخواد با قرآن رفیق بشی و آشتی کنی  سبک زندگیت قرآنی بشه....

با ما رفیق شو🤝 تو

#طرح_آشتی_با_قرآن(حفظ موضوعی) برات برنامه ها داریم 😉

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

🛑دیدی دلت میخواد بعضی از سوره ها رو که بهت ارامش میدن حفظ کنی اما هیچ وقت نشده⁉️ (با ما رفیق شو🤝 و بیا تو #طرح_حفظ_سوره_های_منتخب) 😁

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

🛑سخته برات حفظ کل میخوای اما دوست داری جز سی قرآن رو حفظ کنی چون راحته  ⁉️ (با ما رفیق شو 🤝تا بهت کمک کنیم جز سی رو  خیلی راحت حفظ  کنی) 😊

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

🛑نگران خانواده ای نگران فرزندت یا خواهر برادرت؟ با ما رفیق شو🤝 و در #طرح_خانوادگی_سما شرکت کن

روزانه یک آیه بصورت خانوادگی حفظ میکنید میشین یک خانواده قرآنی😍

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

🛑خیلی دوست داری بتونی بدون غلط از روی قرآن بخونی⁉️(با ما رفیق شو🤝 و در #طرح_قرآن_را_درست_و_روان_بخوان (روخوانی روانخوانی) شرکت کن🤩

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

🛑لحنت برای خوندن قرآن فارسیه⁉️

با ما رفیق شو  🤝و

#طرح_قرآن_را_عربی_بخوان ( دوره های تجوید مقدماتی یا پیشرفته) رو شرکت کن ☺️

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

🛑دلت میخواد انست با قرآن بیشتر شه ⁉️

با ما رفیق شو 🤝

#طرح_همنشینی_با_قرآن( کلاس تفسیر قرآن) برات داریم 😇

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

🛑به نظرت خیلی با کتاب نهج البلاغه غریبه ای⁉️

با ما رفیق شو🤝  با

#طرح_آشتی_با_نهج_البلاغه