2777
2789

احساس میکنم دوران طلایی رو از دست دادم.با اینکه آقام حتی حس میکنم ازدواجمم دیر شده و کسایی که به من میخوردن ازدواج کردن

من ۲۴ ام حس میکنم زمان ازدواجو بچه و حتی طلاقم از دست دادم

و حتی آن که گمان میکنی امن تریت پناهگاه را در قلبش داری چنان ان پناه را بر سرت اوار میکند که تا مدت ها قلبت در گیجی و سرگردانی به سر میبرد.....................................‌..‌.‌‌.....ما گناه را نمیبینیم مگر ان که زنی مرتکب ان شود...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حس میکنم این حسه بخاطر اینکه دخترای همسن و سالت همه ازدواج کردن

اره

و حتی آن که گمان میکنی امن تریت پناهگاه را در قلبش داری چنان ان پناه را بر سرت اوار میکند که تا مدت ها قلبت در گیجی و سرگردانی به سر میبرد.....................................‌..‌.‌‌.....ما گناه را نمیبینیم مگر ان که زنی مرتکب ان شود...
من حس میکنم این حسه بخاطر اینکه دخترای همسن و سالت همه ازدواج کردن

کجا همه ازدواج کردن مگه تو روستا یا شهرای کوچیک اینجور باشه. وگرنه من 26 سالمه نصف بیشتر همکارا و دوستام هم مجرد تو این سن و بیشتر 

کجا همه ازدواج کردن مگه تو روستا یا شهرای کوچیک اینجور باشه. وگرنه من 26 سالمه نصف بیشتر همکارا و دو ...

شهر با شهر فرق میکنه.من خودم تهران ازدواج میکنم اینجا بعد ۳۰ خیلی ها تازه به فکر ازدواج میوفتن.ولی خب شهرستان خودم فرق میکنه

شهر با شهر فرق میکنه.من خودم تهران ازدواج میکنم اینجا بعد ۳۰ خیلی ها تازه به فکر ازدواج میوفتن.ولی خ ...

درستش بنظر من همین سن و سالاس. ازدواج زود هنگام اصلا درست نیست. عقلانی نیست

شهر با شهر فرق میکنه.من خودم تهران ازدواج میکنم اینجا بعد ۳۰ خیلی ها تازه به فکر ازدواج میوفتن.ولی خ ...

من فکر میکنم تازه پسرا بعد سی سال مرد میشن الان شاید بگی چرت میگه 

اما من شوهرم ۲۱سالش بود ازدواج کردم باهاش تا ۲۸سالگیش واقعا عذاب کشیدم 

ببین بشدت دهن بین .جو گیر دوست داری به زنت امرونهی کنی و...ما چون طلاق برامون خیلی بده جدانشدم اگر دست من بود واقعا سالی یکبار جدا میشدم ازش🤣با اینکه ازدواجمون عاشقانه بود وهنورم همو دوست داریم 

خواهرانه میگم بهت الان خواستی ازدواج کنی دنبال کسی باش که بین ۴تا۸سال کوچیکتر از خودت باشه .چون زنا ومردا از لحاظ عقلی همسان نیستن ببین دخترا ۹سالگی مکلف میشن پسرا ۱۵سالگی.تجربه ۱۴ساله ازدواجمون دارم میگما

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.