2777
2789
عنوان

ممکنه پسرم بیش فعال باشه

52 بازدید | 8 پست

۲ ماه دیگه ۳ سالش میشه فقط چندنمونه ازکاراشو میگم غروبی اومدم جارو کنم ده دفعه بیشتر سیم جارو روازپریز کشید میزدم توبرق دوباره میومد خاموش میکرد. میرم لباس بندازم رختاویز من میندازم اون برمیداره پرت میکنه این  اونور

میگه آب میخوام بهش آب میدم میبره میپاشه روکتاب دفترای دخترم 

توخونه یه سره درحال بدوبدویه انگاراصلا نمیتونه آروم راه بره

تمام اسباب بازیهای خودشو دخترم و وسایل خونرو شکسته

به نظرتون ممکنه اینا نشانه های بیش فعالی باشه

اخه یه بارتویه مجتمع بودیم ازبس که یه سره میدوید و ماهم بدو به دنبالش بودیم یه مرده بهم گفت خانم بچت بیش فعاله مواظبش باش 

ازاون موقع بیشترفکرم درگیرشدونگرانم

اگه بگم هست الان یه سریا میان میگن چرا میگی هست !!

تاپیک میزارم بخون 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4771304&slug=من-مادرم-مادر-کودک-بیش-فعال&postId=310000154

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

نه حتی هنوز خیلی واضح صحبت نمیکنه فقط خودمو دخترم میفهمیم چی میگه

یکی از نشانه های بیش فعالی همینه 

ولی خوب مشخصه های دیگه ای هم داره 

دکتر میتونه تشخیص بده حتی خود بیشفعالی هم ب دونوع تکاملی و تکانشی تقسیم میشه و تشخیصش فقط کار پزشکه 

مهمترین چیزی ک اهمیت داره پیگیری و کنترل هست ک با دارو ممکن میشه 

چه دکتری باید ببرمش 

متخصص مغز اعصاب کودکان یا روانپزشک کودک 

تاپیک حتما بخون کامل کمکت میکنه 

راه سختی در پیش داری 

فقط صبوری کن