2789

بنظرم زشت بودن جنبه خوب ام داره..

آدم ها فقط واس خود تو! تورو میخوان!

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من می خوام رو اخلاقم کار کنم   

میرزا کوچک خان 

لندی 

سلیمانی 

دباغ 

چمران 

هیچ کدوم زیبا نبودن ولی اسمشون تا ابد جاوید شدهد

داشتم با رفیقم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت  شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن  بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن  
زشت ها وجوددارن تروخدانگید همه زیبان! 

نه همه قشنگ نیستن 

اما همونایی که همه میگن زشت من خیلیا رو میشناسم که خوشگل نیستن اما اعتماد به نفس دارن

در ضمن شاید شما خوشگل نباشی اما حتما چهره معمولی داری.

معجزه کن صبر مرا 
اکثرشون زن نیستن ک    

حالا دیگه گیر نده تو رو خدا    

دباغ زن بوده 

بی بی مریم بختیاری زن بوده ، مریم میرزا خانی زن بوده ، انوشه انصاری زن بوده  ، یاسمن مقبلی، پروین اعتصامی 

هیچ کدومم زیبا نبودن 

داشتم با رفیقم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت  شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن  بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن  

سلام

من خودم وقتی یه نفر اخلاقش ب دلم بشینه زیباترین آدم میبینمش وقتی هم اخلاقش بد باشه ذاتش خراب باشه هیچ جوره بنظرم خوشگل نمیاد ظاهرش

درخواست قبول نمیکنم، من آرزوهامو زمانی بدست آوردم ک دیگه ذوقی براش نداشتم🌱
نه همه قشنگ نیستن  اما همونایی که همه میگن زشت من خیلیا رو میشناسم که خوشگل نیستن اما اعتماد ب ...

خیلی پایینترازبقیه هستم وقتی توسجادیاهاشمیه راه میرم(بالاشهرمشهد)