2777
2789
عنوان

امتحان ترم

265 بازدید | 27 پست

سلام دوستان 

من سه شنبه انسان محیط داشتم دبیر اومد گفت که طراح همکارمه گفته این نمونه سوال بخونید سوالای امتحانه گفتیم خانوم ما مطمئن باشیم گفت آره فقط اینا رو بخونید چهارشنبه شب پیام داده تو گروه گفته خانوم امیری گفته بچه ها حتما کتاب هم بخونن من الان پیامش دیدم گفتم خانوم خودت مگه نگفتی فقط همینا خارج از اینا از کتاب ممکنه سوال بیاد میگه آره حالا چیکار کنم فردا امتحان ترممه خیلی سنگینه ۴ فصله سه تا نمونه سوالم فرستاده

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگر میتونی امشب بیدار بمون بخون چند صفحه میشه حدودا؟ این درس راحتیه میتونی امشب خوب بخونیش

۶۴ صفحه میشه از طرفی خیلی خستم امروز تمرین اضافی داشتم سه ساعت باشگاه 

۶۴ صفحه میشه از طرفی خیلی خستم امروز تمرین اضافی داشتم سه ساعت باشگاه 

سوالای مهمو بخون

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .
عجب  خب ایشون پیش خودشم حدس نزده شاید یکی دیر به دیر انلاین بشه و پیامو نبینه

چمیدونم

بهش پیام دارم قشنگ بهم میگه آره ممکن خارح اینا سوال بیاد درحالی ک تو کلاس س بار پرسیدیم گفت نه خانوم امیری گفته همیناس

معدلم چی 

متاسفانه شرایط این جوری پیش اومده کاری نمیتونین بکنین 

الان بشینین تا 12 سوالات مهم و‌بخونین 

2 ساعت بخوابین دوباره بیدار بشین تا صبح تا جایی که امکان داره بخون ی بار از خوابت بزن 

ساعت چند فردا امتحان داری ؟؟ 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
2827
2791
2779
2792