2777
2789
عنوان

احمق،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 26 پست
تا حالا نصمیم مهم گرفتی که بعدن بفهمی اشتباه بوده

بله گرفتم 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به هر حال دنیا قوانینی هم داره اما شاید کمکت کرده و تو خبر نداری 

اگه کمک میکرد تصمیم به اون مهمی رو اشتباه نمیگرفتم که بعداینکه کار از کار گذشت فهمیدم چه اشتباه بزرگ جبران ناپذیری کردم حالم خیلی خراب بارها میخواستم خودم بکشم ولی منصرف شدم

اگه کمک میکرد تصمیم به اون مهمی رو اشتباه نمیگرفتم که بعداینکه کار از کار گذشت فهمیدم چه اشتباه بزرگ ...

همه تلاش رو کردی ؟ همه جوانب رو سنجیدی ؟یا کم کاری خودتو داری می‌ندازی گردن خدا 

اگر آره که حتما حکمتی توش بوده

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
همه تلاش رو کردی ؟ همه جوانب رو سنجیدی ؟یا کم کاری خودتو داری می‌ندازی گردن خدا  اگر آره که حت ...

همه جوانب سنجیدم فک‌کردم بهترین انتخاب کردم و‌خییلی بخدا توکل کردم ولی بعدن به شدددت پشیمون شدم و فهمیدم که انتخابم اشتباه بوده نمیدونم چرا خدا کمکم‌نکرد من که التماسش کرده بودم

همه جوانب سنجیدم فک‌کردم بهترین انتخاب کردم و‌خییلی بخدا توکل کردم ولی بعدن به شدددت پشیمون شدم و فه ...

میشه بپرسم تصمیمتون چی بوده؟

میشه بپرسم تصمیمتون چی بوده؟

ببخشید گلم نت خونه قط شد دیر جواب دادم اون تصمیم شوهردادن دخترم بود دختر یکی یه دونم خودم بدبختش کردم خودمم ازون بدبختر