2789
عنوان

شب یلدا کجایید؟

248 بازدید | 19 پست

من از بعد ازدواجم همیشه خونه پدر بزرگ شوهرم جمع می‌شدیم و شب تولد مادر شوهرمه و بخاطر حرفا و کارایی که ازشون دیدم ازشون خیلی ناراحت و دل سرد هستم و مادرم گفت شب یلدا همه خواهر برادرا بیایید اینجا، به شوهرمم گفتم من شب یلدا خونه مادرمم 

اون یکی خواهرمم، شوهرش میره خونه مادرش 

اونم گفت میاد خونه مامانم. 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                    موند به قلبم حسرتش به دست بیارمت 🥀🥲                        ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                                    

خونه مادر شوهر ، فرداش خونه مامان خودم 

کلا همگی با جاری ها و خواهر شوهرا و خواهر و زنداداشا هماهنگ میکنیم یه شب خونه مادر خودمون باشیم یه شب خونه مادر همسر تا دور هم بیشتر خوش بگذره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خونه

انقد از دست خانواده شوهرم ناراحتم حد نداره

چون منو نمیخواستن و انتخاب خود شوهرم بودم. 

حتی تو روم آوردن با ما رفت و آمد نکن اونم مادر شوهرم 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
خونه خودم و مفصل هم برگزارمیکنیم   مگه باید جایی رفت حتما؟؟

ما کلا پدر مادر یا بزرگمون جمع میشیم 

خونه مادر شوهر ، فرداش خونه مامان خودم  کلا همگی با جاری ها و خواهر شوهرا و خواهر و زنداداشا ه ...

تصمیم دارم کلا دیگ با مادر شوهرم رفت آمد نکنم

انقد از دست خانواده شوهرم ناراحتم حد نداره چون منو نمیخواستن و انتخاب خود شوهرم بودم.  حتی تو ...

ناراحت نباش 

مهم همسرته‌ ، که تو رو خواسته 

شب یلدا با همسرت‌ شام برو بیرون 

و کلییی‌ خوش بگذرون‌ 

💛🌼

ناراحت نباش  مهم همسرته‌ ، که تو رو خواسته  شب یلدا با همسرت‌ شام برو بیرون  و کلی ...

میخوام خونه مادرم باشم

هربار گیر بودم هربار ناراحت بودم مادرم بود 

ولی اونا بهم گفتن غریبه 

من همه کاری در حق پسرشون کردم