2777
2789
عنوان

بیاید 😭😭😭😭

144 بازدید | 19 پست

من فردا قراره با زن عموم برم بیرون اونم زن عموم فقط به من گفت حالا داداشم بهم میگه نامزدمو هم ببر اگ نبری نمیذارم توهم بری بهم میگه هر جا با کی رفتی نامزد منو هم ببر کلی بهم توهین کرد جلوی نامزدش بهم گفت تو خنگی هیچی حالیت نیس بخدا من هر جا رفتم به زن داداشم گفتم خودش میگه نمیام 😭🥺

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وابچه ای مگ ک همه جایکی همرات باشه اصلاشایدیوقتی ادم خاس تنهابره قدم بزنه تکلیف چیه

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

خب بگو زنت خودش نمیاد شاید دلش نمیخواد با من بره بیرون چرا منو تو عمل انجام شده میزاری

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
خب بگو زنت خودش نمیاد شاید دلش نمیخواد با من بره بیرون چرا منو تو عمل انجام شده میزاری

بخدا گفتم همش میگه اینم ببر گناه داره خب خودش نمیاد بع زور ببرم با خودم

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

بخدا گفتم همش میگه اینم ببر گناه داره خب خودش نمیاد بع زور ببرم با خودم

بگو من زن نگرفتم تو گرفتی اون دوست داره با تو بگرده ن من

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂