2777
2789
عنوان

میتی هستم

75 بازدید | 26 پست
سلام روز خوش (الکی مثلا من خارج از کشورم ...ههه) سوالی دارین راجع به داروهام بفرمایین داروهایی برای رفع عفونت قارچی و میکروبی برای تنبلی تخمدان کم بودن جهش اسپرم یا برای پوست و مو یا تنظیم قاعدگی و رفع کیست تخمدان دارم امتحان پس داده در ضمن یه گروه توی تل گرام هم دارم که اگه خواستین عضو کانال و گروهم بشین به شماره ی توی امضام پیامک بدین تا لینک بفرستم براتون
خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فری جان من چند ساله دارو می فروشم نی نی سایتی ها خیلی ها مشتریم هستن در ضمن توی گروهم هم تقریبا صد نفر هستن که خدایی همه راضی هستن می تونین عضو بشین خودتون بپرسین
میتی جون من چند روزه فهمیدم خارج رحم باردارم چیزی هست بخورم نخام بستی شم؟اصلا خونریزی ندارم درد هم ندارم هفته هفتم هستم
میشه برا سلامتی خودت و رفع مشکل من یه صلوات بفرستی؟
سیم سیم یه داروی کیست دارم البته مربوط به کیست تخمدان هست ده روزه کیست رو ازبین می بره نمی دونم برای اندومتریوز چقدر جواب بده می تونی امتحان کنی
زهرا با خط دیگه ای هستم این فقط برای ارسال پیامک هست پیامک معمولی بفرست تا لینک برات بفرستم
2790
2778
2791
2779
2792