2777
2789
عنوان

14000صلوات

70 بازدید | 13 پست

بچها من چند شبع برای حاجتم دارم صلوات میفرستم اما تو گوگل گفته باید حتما نصف شبا باشع  و بلندم نشی اینا اما من نصف شبا نمیتونم برای همین همیشع ظهر یا عصر تا قبل ساعت۱۱من,1000 تا صلوات رو میفرستم شاید ی موقعه هام نمتونم همش رو ی جا بفرستم میرم میخابم یا کاری داشته باشم انجام میدم بعدا میام ادامش یعنی قبول نی؟!!! 🥲💔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم همچین چیزی نشنیدم تا حالا که فقد نصف شب باشه فقد صلوات خاص حضرت فاطمه که تعدادش۵۳۰تاس و باید ...

صلوات بر محمد و آل محمد هرلحطه و هرجا باشی میشه بخونی چه نشسته چ ایستاده من بیشتر وقتا درحین اشپزی میخونم

صلوات بر محمد و آل محمد هرلحطه و هرجا باشی میشه بخونی چه نشسته چ ایستاده من بیشتر وقتا درحین اشپزی م ...

من برا۱۴ معصوم شبی۱٠٠٠ تا باید بفرسم ی دفعه ۴٠٠٠ فرستادم بعد فهمیدم نباید بخابم و رو ب قبله باشم دیگ از اول شروع کردم الانم اینارو فمیدم😐💔

من برا۱۴ معصوم شبی۱٠٠٠ تا باید بفرسم ی دفعه ۴٠٠٠ فرستادم بعد فهمیدم نباید بخابم و رو ب قبله باشم دیگ ...

نه بابا کی همچین حرفایی زده گلم گفتم که فقد صلوات خاص حضرت فاطمه اس ک باید بشینی و درجهت قبله و سکوت بخونی من خوندم ۱ساعت و نیم زمان برد