2789
عنوان

14000صلوات

70 بازدید | 13 پست

بچها من چند شبع برای حاجتم دارم صلوات میفرستم اما تو گوگل گفته باید حتما نصف شبا باشع  و بلندم نشی اینا اما من نصف شبا نمیتونم برای همین همیشع ظهر یا عصر تا قبل ساعت۱۱من,1000 تا صلوات رو میفرستم شاید ی موقعه هام نمتونم همش رو ی جا بفرستم میرم میخابم یا کاری داشته باشم انجام میدم بعدا میام ادامش یعنی قبول نی؟!!! 🥲💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم همچین چیزی نشنیدم تا حالا که فقد نصف شب باشه فقد صلوات خاص حضرت فاطمه که تعدادش۵۳۰تاس و باید ...

صلوات بر محمد و آل محمد هرلحطه و هرجا باشی میشه بخونی چه نشسته چ ایستاده من بیشتر وقتا درحین اشپزی میخونم

صلوات بر محمد و آل محمد هرلحطه و هرجا باشی میشه بخونی چه نشسته چ ایستاده من بیشتر وقتا درحین اشپزی م ...

من برا۱۴ معصوم شبی۱٠٠٠ تا باید بفرسم ی دفعه ۴٠٠٠ فرستادم بعد فهمیدم نباید بخابم و رو ب قبله باشم دیگ از اول شروع کردم الانم اینارو فمیدم😐💔

من برا۱۴ معصوم شبی۱٠٠٠ تا باید بفرسم ی دفعه ۴٠٠٠ فرستادم بعد فهمیدم نباید بخابم و رو ب قبله باشم دیگ ...

نه بابا کی همچین حرفایی زده گلم گفتم که فقد صلوات خاص حضرت فاطمه اس ک باید بشینی و درجهت قبله و سکوت بخونی من خوندم ۱ساعت و نیم زمان برد