2777
2789
کاش زودی اوکی شه  سعی کن عینه رفیقاش باهاش رفتار کنی  خونه رو ب ی فضای شاد تبدیلش کنی

وقتی توهین میکنه وقتی منوله میکنه وقتی راحت دلمو میشکنه دیگ نمیتونم خوب باشم نمیتونم صمیمی باشم راحت توهین میکنه اخرمن میشم مقصر اونقدر بدرفتارمیکنه باهام دیگ ازهیچی خوشم نمیاد همش خودمو کم میبینم

🕊✨🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی توهین میکنه وقتی منوله میکنه وقتی راحت دلمو میشکنه دیگ نمیتونم خوب باشم نمیتونم صمیمی باشم راحت ...

کاملا درکت میکنم حق داری

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

کاملا درکت میکنم حق داری

هیچوقت نمیفهمه مقصر اعتمادبنفسمو داغون کرده طوری ک هروز میرم تومقایسه میگم نکنه بفکر نامزد سابقش راحت هرچیزی میگه بعد من میشم مقصر عدرخواهیم بلدنیست فقط دنبال بهانست

🕊✨🤲🏻

هیچوقت نمیفهمه مقصر اعتمادبنفسمو داغون کرده طوری ک هروز میرم تومقایسه میگم نکنه بفکر نامزد سابقش راح ...

چن ماهه عقدین و چن سالتونه

کوچیکم نیستین ک 🥲🤦 با خانواده ها مطرحش کردین؟

عزیزم خانواده ها ب خانوادش گفتم اول گفتن پسرمون همین اخرمن شدم مقصر ک حاضرجوابی، حالا شمابگین کسی ک توهین میکنه چ رفتاری داشته باشم؟ وقتی سردم میگ بس چقدر کینه ای!!!! درصورتی ک فحش داده تحقیرم کرده

🕊✨🤲🏻

عزیزم خانواده ها ب خانوادش گفتم اول گفتن پسرمون همین اخرمن شدم مقصر ک حاضرجوابی، حالا شمابگین کسی ک ...

ی چی میگم بهت ولی ت رو خدا ناراحت نشو‌

مرد رفیق باز درست بشو نیس 

تونستی جدا شو