2821
2789
عنوان

تله رهاشدگی

128 بازدید | 9 پست

تله رهاشدگی دارید

چکار کردین درمان شدین؟؟

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دچارم ب این درد

دارم از درون مث شمع اب میشم

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
مرض جسمی نیست که قرص بخوریم درمان بشیم. مسلما روان درمانی طولانی مدت

روان درمانی نتیجه داشت برای شما؟؟

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم
سلام  کتاب هایی هستند که میتونن کمکتون کنند اما به نظر من به یک مشاور مراجعه کنید

سلام

چه کتابهایی؟؟

چندجلسه لازمه برای درمان؟؟

واقعا درمان میشه آدم مراجعه کنه؟؟

منم دچارم ب این درد دارم از درون مث شمع اب میشم

منم دارمش و شدید داره خودشو نشون میده

بهترین کتابی که هست کتاب

زندگی خود را دوباره بیافرینید

هست

تعداد جلسات بستگی به شرایطتون داره

مشاور خوب حتما باعث میشه شرایطتون خیلی بهتر بشه

❤️❤یک تیم روانشناسی هستیم کمک خواستی درخواست بده❤️❤️
بهترین کتابی که هست کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید هست تعداد جلسات بستگی به شرایطتون دار ...

چطور تشخیص بدم که مشاور خوب و کار بلدی هست؟؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز