2777
2789
عنوان

تنهایی بگیرم؟

103 بازدید | 14 پست

فرداسالگردعقدمون هس اماهمسرم قهرکرده به نظرتون تنهایی جشن بگیرم؟خیلی برنامه داشتم امامتاسفانه نشدکه برگزارکنم اگربخام کیک بخرم خانوادمم هستن بدون همسرم به نظرتون بد نیست؟

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐

جانم عزیزم؟دوس دارم نظرتون روبدونم چون خودم مناسبت هاخیلی واسم اهمیت داره ودلم میخادبگیرم ک ازشمانظرخاستم اشتباه نیست این کارم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

مگه خودت با خودت عقد کردی که تنهایی جشن بگیری😐

آشتی کنین جشن بگیرین

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خودت تنهایی؟😐😐 چرا قهر کرده؟

بله همسرم قهرهستن

یه مسئله ای پیش اومد من بهش گفتم اشتباه کردم عذرخاهی میکنم اما بابی احترامی جواب دادن بابت کوچیک ترین چیزا هم میگه دیگه تموم وقطع ارتباط میکنن همیشه خودم پیشقدم میشدم اما این دفعه دیگه کاملامتفاوته

مگه خودت با خودت عقد کردی که تنهایی جشن بگیری😐 آشتی کنین جشن بگیرین

اگراشتی هم بودیم همسرم اصلا یادش هم نبود فردا سالگردعقدمون هس دلم میخاد واس خودم کادو بخرم

عزیزم نبات عزیز سالگرد عقدوعروسی رو جفتی میگیرن اون تولده که تنهایی ام میتونی بگیری 😚

ممنونم عزیزم نظرشما روی تصمیمم خیلی تاثیرگذاربود

اگراشتی هم بودیم همسرم اصلا یادش هم نبود فردا سالگردعقدمون هس دلم میخاد واس خودم کادو بخرم

پس کلا راجع به ازدواجت بیشتر فکر کن 

کادو و ..مهم نیست الان زیاد

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

پس کلا راجع به ازدواجت بیشتر فکر کن  کادو و ..مهم نیست الان زیاد

حتماعزیزم ممنونم وقت گذاشتین

نبات عزیز منم با کاربر جان و جهانم خیلی موافقم اگه ازدواج نکردید و سر خونه زندگیتون نرفتید به این را ...

حتماعزیزم ممنونم بابت وقتی ک گذاشتین

بله همسرم قهرهستن یه مسئله ای پیش اومد من بهش گفتم اشتباه کردم عذرخاهی میکنم اما بابی احترامی جواب ...

بنظرم این چیزا پنجاه پنجاه واسه دو نفره ینی شما هر دوباهم سالگرد به هم رسیدنتونو جشن میگیرین تک نفره ک نمیشه اصن

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂