2777
2789
عنوان

لطفاکمکم کنید

104 بازدید | 25 پست

تودعواکنترلم وازدست دادم ویه حرفی رو به شوهرم زدم که خیلی ازم دلخوره وحتی حاضر نیست باهام حرف بزنه 

هرچی هم گفتم ببخشید میگه هیچوقت ازدلم پاک نمیشه

چیکارکنم ؟😞😞😞دست خودم نبود نمیدونم چرااینکاروکردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بهش گفتی 

هفته گذشته واسه بارداری اقدام کردیم مشکل ازهمسرمه دیروزدعوامون شدسر یه موضوع بی ربط به بچه هولم داد ودست روم بلندکرد منم گفتم چرامیزنی ازخودت اینقدر مطمئنی که میدونی اقدام کردیم نشده ودست روم بلند میکنی 

براش یه هدیه بخر بعد برو بوسش کن ازش معذرت خواهی کن

هرچقدرم بوسش کردم وگفتم ببخشید میگه اصلا نمیخوام ببینمت وهیچوقت نمیتونم فراموش کنم حرفت و 

نمیدونم چرااین حرف ازدهنم پرید 

بیچاره خودش ناراحت بوده حتما واسه این موضوع

خیلی حرف بدی زدم ولی نمیدونم چیکارکنم هیچوقت اینجوری دلش نشکسته بودهرچقدرهم گفتم ببخشید واشتباه کردم میگه اصلا فایده نداره این حرفا چون هیچوقت یادم نمیره حرفت و

خیلی حرف بدی زدم ولی نمیدونم چیکارکنم هیچوقت اینجوری دلش نشکسته بودهرچقدرهم گفتم ببخشید واشتباه کردم ...

برو رو به روش بشین و تا جایی که میتونی مستقیم توی چشماش نگاه کن تا موقعی که حرفی بزنه 

برو رو به روش بشین و تا جایی که میتونی مستقیم توی چشماش نگاه کن تا موقعی که حرفی بزنه 

😭😭😭این کارم انجام دادم امامیگفت بروکنارنمیخوام ببینمت حتی بادستش من وکنارزد

[QUOTE=321025723]بنظرم دیگه چیزی نگو زیاد داره شلوغش میکنه الان تو باید دلخور باشی که دست روت بلند کرده [/QUOTEمن منظورم این بود که شاید باردارباشم چرامیزنی وهول میدی امابدبیان کردم واونم حالا میگه جداشیم بهتره چون توبچه میخوای ومن نمیتونم 

هیچوقت اینجوری باهام قهرنبوده 

چه مرد تخسی چطور با این ازدواج کردی تو 

😞😞😞😞ماخیلی مشکل داشتیم باهم وخونواده هامون بارهاباهم درگیرشدن به خاطرمامیترسم که بازم همه بفهمن وجنجال شه ازدیشبم هرچی بهش میگم تمومش کن بالانگیره این بحث میگه اتفاقا میخوام بالابگیره پدرمم قلبش مشکل داره نمیتونم به کسی بگم