2821
2789
عنوان

دعا و طلسم

845 بازدید | 13 پست

سلام،  بچه ها شوهرم چند وقت پیش تو کنتور آب خونمون یه دعا پیدا کرده بود نمیدونم کی انداخته اونجا اصلا دعا هست یا طلسم ، تو یه کاغذ مربع بود دورش و چسب زده بودن بازش کردیم دیدیم فقط توش نوشته به حق علی به حق الله و این چیزا ، آیا این طلسم هست ؟

اگر میخای هر نوع سحر و جادو و طلسم که برات بستن رو باطل کنی و هر نوع جن از خودت و خانه ات دور کنی اصلا نگران نباش با توکل به خدا خیلی کار راحتیه

۱..اول اینکه باید تمام دعا ها و ... رو از تو خونه و هر جایی ک گذاشتی تو آب روان بندازی.

۲.. بعدش باید توبه کنی از اینکه پیش دعا نویس و اینجور چیزا رفتی و دیگه هیچوقت از هیچ دعا نویسی چیزی نخای و دیگه حتی برای سر کتاب و استخاره ام پیش کسی نری چون صرفا قرار گرفتن در اونجور فضاها سنگینی میاره.

۳..پاشیدن آب نمک یا سرکه طبیعی انگور ک روش ایه الکرسی خونده شده توی تمام گوشه های خونه.

۴.. اذان گفتن باصدای بلند

۵..پخش یا خوندن قرآن در خانه با صدای بلند(سوره جن و بقره در ساعات مشخص)

۶..حرز ابی دجانه رو پرینت بگیر یکی همیشه همراهت باشه توی هر اتاق هم یکی آویزون کن

((این کارا ها توی آلوده ترین خونه ها هم جواب داده))

۷..استغفار و توبه فراوان خیلی ضروریه

۸..روزانه یه مقدار کم سرکه طبیعی انگور بخور

۹..قبل از خواب چهار قل و آیه ۹۷و ۹۸ سوره مومنون رو بخون

۱۰..ذکر ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم رو زیاد بگو

۱۱..آیه ۳۵ سوره قصص رو روزی هفت بار بخون

۱۲..بدنت رو با آبی که روش ده بار ایه الکرسی، ده بار سوره ناس،ده بار سوره فلق، سی بار قدر ، یکبار حمد یکبار توحید و ان یکاد خوندی غسل بده و از اون آب تمام  گوشه های خونه، دم در حیاط بریز و بقیشم بریز تو آبسرد کن که همه ازش بخورن به یک ساعت نکشیده تمام سحر و جادو رو باطل میکنه ،،اگر هم سحر تکرار شونده دارید این کار را تکرار کنید.

۱۳..قبل از خوردن چیزی از دست کسی که بهش شک داری قبلش بسم الله الرحمن الرحیم و سوره قریش رو بخون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستان خواستم یه مطلبی راجع به سحرو جادو ، طلسم و دعا به اشتراک بگذارم دیدم خیلی ها میگن رفتیم سرکتاب گرفتیم یا قهوه گرفتیم گفتن بختت بسته هست یا طلسم داری ، و بعد خیلی ذهنشون درگیر شده و دنبال ملا و دعا نویس میگردن برای باطل کردن . دوستان توجه کنید فقط کسانی که قرآن گردانی میکنن ، تشخیص میدن که طرف طلسم شده یا دعا داره یا سحرو جادو شده.

روش کارشون هم اینطور هست که قرآن رو باز میکنن اسم طرف رو میزارن لای قران ، بعد شروع میکنن به سوره خواندن.(با سوره مشخصی کار انجام میدن که متاسفانه نمیدونم ولی سوره طولانی هست شاید 1 ساعت زمان ببره، کلا سوره از حفظ میخونن)

بعد اگه طرف دعا یا طلسم داشته باشه اسم میچرخه ( یعنی زاویش عوض میشه) و قران گردان هم حالش بعد میشه . اونهایی که طلسم یا دعاشون خیلی سنگین هست مثلا یه صفحه از سوره یا چند ایه از قران میخونن قران گردان همون اول حالش بد میشه

بعد به مدت سه هفته به فاصله سه روز سه روز با انواع دعای سوزاندنی، طلسم یا دعای فرد رو از بین میبرن (سه تا قرآن گردان حرفه ای میشناختم که متاسفانه فوت کردن )

یه خانمی هم میشناختم که مثلا اسم طرف رو با مشخصاتش مینوشت داخل دفتر ، تاریخ هم یادداشت میکرد تا سه هفته به فاصله سه روز سه روز انواع دعاهای سوزاندنی همراه با زاغ ، اسپند و کندر و غیره ، طلسم یا دعا رو باطل میکرد و هزینش هم کم بود که متاسفانه شوهرش مخالف این کار بود و محدودیت داشت کلا روش کارش مثل قران گردان ها بود فقط قران گردانی انجام نمیداد

دوستان توجه کنید چیزی که من از قران گردانهای حرفه ای شنیدم سنگین ترین طلسم ها فقط با دعاهای سوزاندنی به مدت زیاد رفع میشه . کلا داخل شهر خودتون هر جا دیدین به این روش باطل میکنن بدونید که درسته 

من خودم قبلا به بخت بستن و طلسم و اینا اعتقاد نداشتم تا اینکه یه خانمی دیدم کارمند بود  24 ساله ، خواستگار هم داشت درست نمیشد مثلا یکی از خواستگاراش بعد از مدتی گفت مادرم ناراضیه و الی آخر . بالاخره با هیچ خواستگاری به نتیجه نمیرسید

تا این که متوجه شد قبلا یه دعانویسی که شهرشون رفته بود برده بودن خونشون و یه دعایی ازش گرفته بودن و هزینش کامل نداده بودن . و این هم بخت این دختره رو بسته بود ( یعنی از هم محلی های این دعانویس شنیده بود که از این کارها هم انجام میده )

بالاخره رفت پیش قران گردان  فهمید دعا داره ، بعد رفت پیش خانمه باطل کرد و 3 ماه بعد عقد کرد الان 2 تا بچه داره ولی بالای 30 ازدواج کرد بعد به دوستاش هم گفت که هر که پیش این دعانویس رفته بره باطل کنه که مجرد نمونه

خلاصه پیش هر ملایی نرین که عواقب داره ، بعد سنگینی بخت کلا جدا هست از بسته بودن بخت . مثلا خیلی ها میشناسم که مثلا نامزد داشتن قبلا بختشون بستن یا اقوامشون این کارا میردن ، رفتن پیش قران گردان و الان ازدواج کردن . و خیلی ها هم میشناسم که قران گردانی انجام دادن و دعا نداشتن ولی همچنان مجردن . به نظرم برای سنگینی بخت باید ختم برداشت یا انواع نمازها و از نظرات بقیه استفاده کرد

یه مطلب دیگه هم یادم اومد یه خانمی پول یه ملایی رو کامل پرداخت نکرده ، بعد ملا دعا میزنه این خانم دیوونه میشه میخواسته از خونه فرار کنه که سریع زنگ میزنن به اون خانمه و باطل کننده انجام میده (حالا حساب کنین اگه باطل نکرده بودن میباست بره بستری بشه شوک بدن دارو مصرف کنه)

یه ملا دیگه هم دعا زده بود که زن و شوهر همش با هم دعوا داشتن میخواستن جدا شن که رفتن باطل کردن و خوب شدن دوباره

بالاخره پیش هر دعانویسی نرین بدتر زندگیتون خراب میکنه

من استاد عبادی و تبریز میشنم کارش معجزه بیش نیس عالی یعنی خدا سلامتش کنه خیلی کمک می‌کنه به آدم شمارش و میزارم انشالله که گرفتار این کارا نشین شدین اینم کارش خوبه 09015640915فقط وات ج میده

من استاد عبادی و تبریز میشنم کارش معجزه بیش نیس عالی یعنی خدا سلامتش کنه خیلی کمک می‌کنه به آدم شمار ...

سلام

منم ۳ تا نی نی یار می شناسم که اگر کسی دعانویس و... معرفی و تبلیغ کرد سریع تعلیقش می کنن.

⬛️⬛️⬛️

ادامه ندین ❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

2823
2791
2779
2792