2777
2789
عنوان

توباشگاه

80 بازدید | 14 پست

لباس باشگاه چی میپوشید،من تازه میخام برم بدنسازی 

بعدکع رفتید اول خودتونو گرم میکنید یا مربی میگه گرم کن یا هرکی واسه خودش

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیمتنه شلوار میپوشمم.....................................خودم خودمو گرم میکنم تا ورزش شروع بشه......................معمولا هم دیر میرسم با مربی گرم میکنم .........ساعت 7 شروع میشه سانس ما

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بستگی به فصل داره و رشته ای که میری برا بدنسازی اکثرا لگ و چسبان می‌پوشن از این ست های ورزشی که اندامشون مشخص باشه و تغییر رو حس کنن 

بدنسازی هم کلا تک نفره ست قبلش یه کم تردمیل میری گرم کردن میشه بعد تمرین هایی که بهت داده

البته اینا باشگاهی بود که من میرفتم هر مربی فرق داره 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

نیمتنه شلوار میپوشمم.....................................خودم خودمو گرم میکنم تا ورزش شروع بشه...... ...

حتما باید مربی باشه؟

بستگی به فصل داره و رشته ای که میری برا بدنسازی اکثرا لگ و چسبان می‌پوشن از این ست های ورزشی که اندا ...

حتما مربی باید برنامه بده؟

حتما باید مربی باشه؟

آره دیگه من سی ایکس میرم ....با مربیه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

حتما مربی باید برنامه بده؟

بدنسازی آره دیگه مثل ایروبیک که میری مربی داره بدنسازی هم مربی داره اون بهت برنامه میده با هر دستگاه چقد کارکنی 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بدنسازی آره دیگه مثل ایروبیک که میری مربی داره بدنسازی هم مربی داره اون بهت برنامه میده با هر دستگاه ...

نه من با دستگاه نیستم هیکلمم خوبه برنامه نمیگیرم

ماهیانه شهریش چنده کدوم منطقه ای لطفا

من شرق تهرانم 600 میدم ماهیانه

نه من با دستگاه نیستم هیکلمم خوبه برنامه نمیگیرم

پس بدنسازی که با دستگاه نباشی و برنامه هم نداشته باشی دیگه بدنسازی نیست قطعا یه رشته دیگه ست 

پس بدنسازی که با دستگاه نباشی و برنامه هم نداشته باشی دیگه بدنسازی نیست قطعا یه رشته دیگه ست 

گفتم که سی ایکس میرم

بدنسازی آره دیگه مثل ایروبیک که میری مربی داره بدنسازی هم مربی داره اون بهت برنامه میده با هر دستگاه ...

قبلش خودت بدنتو گرم میکنید یا گروهیه