2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه مدت انجام دادم 

درآمدش خوبه ولی بستگی داره کدوم نقطه شهر باشی بالا شهر و مرکز مشتری خیلی بیشتره تا پایین شهر 

البته به نرخ قیمت هم بستگی داره 

اگه میخای بیوتیک کار کنی به نظرم ناخن و مژه و ابرو بهتره مثلا ناخن همیشه مشتری داره ولی مشتری بافت کمتره

تو باعث اکلیلی شدن قلب منی 
من یه مدت انجام دادم  درآمدش خوبه ولی بستگی داره کدوم نقطه شهر باشی بالا شهر و مرکز مشتری خیلی ...

ناخن فقط ۹ وسیله هاشه اونم ارزون هاش 

من الان قبل عیده اونقدر سرمایه ایی ندارم بعد دانش آموزم هستم

ناخن فقط ۹ وسیله هاشه اونم ارزون هاش  من الان قبل عیده اونقدر سرمایه ایی ندارم بعد دانش آموزم ...

اگه اینجوریه واسه شروع برو بافت بعد درآمدت رو جمع کم کنار یه حرفه ی دیگه هم یاد بگیر ک هردوتاشو انجام بدی 

تو باعث اکلیلی شدن قلب منی 
من کرجم یکی از دوستام اینجا آموزش میده گفتم برای پیش اون که متاسفانه نزدیک نیستی

اها مرسی 

نه ی خانومی رو پیدا کردم کارشون فوق العاده اس قیمتشونم خیلی خوبه ولی مادرم گفتن قبل اینکه بری وارد اینکار بشی ی تحقیقی انجام بده اخه تو تاپیک هایی که از ی خانومه ریگه خونده بودم میگفتن انگار درامدش خوب نیس 

حالا من قراره مرکز شهر کار کنم 

اگه اینجوریه واسه شروع برو بافت بعد درآمدت رو جمع کم کنار یه حرفه ی دیگه هم یاد بگیر ک هردوتاشو انجا ...

بله من تاتو رو دوست داشتم ولی کلاسش ۵ وسایلش هم ۸ گفتم اینو این مدت بیاد بگیرم تا خرداد کار کنم تابستون هم برم سرکار و بعدش تاتو رو شروع کنم کنار این

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز