2789

جواب دادن لایکم کن بی زحمت اسی

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

مادرشوهرم

بیمارستان امام خمینی تهران

یه آقای دکتری بود به اسم محمود زاد به گمونم. تو فامیلیش محمود داشت.

نتیجه خوب بود ولی دوره نقاهت فوق العاده طولانی و سختی گذروند. یکماه و نیم بعد از عمل بستری بود.

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مادرشوهرم بیمارستان امام خمینی تهران یه آقای دکتری بود به اسم محمود زاد به گمونم. تو فامیلیش محمود ...

کدوم اجزای شکمشوبرداشته بودن چرایکماه ونیم ؟مشکل دیگه ای هم داشت؟ فکرنمیکنی بخاطرسن بالاش زیادنگهش داشتن؟خوددکترعملش کرد یارزیدنت ها؟

کدوم اجزای شکمشوبرداشته بودن چرایکماه ونیم ؟مشکل دیگه ای هم داشت؟ فکرنمیکنی بخاطرسن بالاش زیادنگهش د ...

این جریان مربوط به سال ۹۶ هستش.

ایشون پانکراس کنسر داشتن.

دوازدهه، یه بخشی از پانکراس و یه بخشی از معده رو دکتر برداشت.

عمل سنگینی بود.

چند ساعت طول کشید.

شایدم علت همه ی اینا این بود که بیماریشون پیشرفت کرده بود.

امیدوارم خدایی نکرده شما بین آشناها و نزدیکانتون مورد دقیقا مشابه نداشته باشید.

میشه بپرسم چرا این تاپیکو زدی؟

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
این جریان مربوط به سال ۹۶ هستش. ایشون پانکراس کنسر داشتن. دوازدهه، یه بخشی از پانکراس و یه بخشی از ...

من خودم اثنی عشرم مشکل داره گفتن بایداثنی عشروصفراوبخشی ازپانکراس روبردارن بیمارستانهای دولتی وقت عمل ندادن بایدسریع عمل بشم

من خودم اثنی عشرم مشکل داره گفتن بایداثنی عشروصفراوبخشی ازپانکراس روبردارن بیمارستانهای دولتی وقت عم ...

انشاالله که بلا ازت دور باشه

خدا رو شکر مورد شما کلا فرق داره.

توکل کن به خدا که دستش بالای همه دستاست.

درمانتو شروع کن من مطمئنم که خیلی زود سرپا میشی.

از خدا میخوام در پناه خودش برات بهترینها رو مقدر کنه.🤲

مادرشوهرم بیمارستان امام خمینی تهران یه آقای دکتری بود به اسم محمود زاد به گمونم. تو فامیلیش محمود ...

الان حالشون چطوره؟

بدخیم بود بیماریشون؟

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

من خودم اثنی عشرم مشکل داره گفتن بایداثنی عشروصفراوبخشی ازپانکراس روبردارن بیمارستانهای دولتی وقت عم ...

سلام عزیزم ،حالتون چطوره ؟ بهبود پیدا کردین انشالله؟ درمان تا کجا پیش رفت؟