2777
2789
عنوان

چون بابام خونه بود ...

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 44 پست
منم قلیون میکشم خانوادم‌نمبدونن  میخورمم نمیدوننن😬😬😬

دقیقا منم 

منم قلیون میکشم و چیز هم میخورم هیشکی نمیدونه😂😑

بدونه بابام که اصن فکر کنم بندازتم بیرون 

ولی به مامانم گفتم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
ولله این مشروب و قلیون فقط ضرر دارن بدن خودتو بخاطر یه سری خوشی های زودگذر خراب نکن سبک زندگی خوب با ...

دقیقا ضررش بیشتر از اون مستیه که به ادم یه لحظه میده

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
دقیقا منم  منم قلیون میکشم و چیز هم میخورم هیشکی نمیدونه😂😑 بدونه بابام که اصن فکر کنم بنداز ...

فقط با همسرم این کارارو میکنیم 

خودمون میدونیم فقط 😂😂😂

نوش‌جونموننننن لامصب خیلی میچسبه😂😂😂

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

هن بالا  اصالتا برا تبریز و هشترودیم ولی متولد و بزرگ شده و ساکن کرجم

عزیزمممم شما شقاق داری؟؟

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  
۲۳

سنت کم نیست 

قکر کردم ۱۶ ۱۷ سالته

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
بخدا لذتیم نداره من یکی خوشم نمیاد ترجیح میدم کارای مفید انجام بدم تا اینا

منم خودم خوشم نمیاد...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

آدم گاهی تحت تاثیر فیلم و شبکه های اجتماعی و اطرافیان ناباب، هوس اینجور کارهارو میکنه 

ولی حقیقت اینه ک چیزی جز زائل شدن عقل و بی شخصیتی نیست

خداروشکر پدر و مادرم اینجوری بزرگم کردن وگرنه نمیدونم اگه تو بی بندوباری رشد میکردم الان چی بودم