2777
2789
عنوان

امتحان نهایی

8580 بازدید | 24 پست

ترو جون هر کی دوست دارید واضح و با جزئیات بهم بگید چه جوری بخونم امتحان نهایی رو قبول شم 

خیلی امتحان نهایی سخته یا خودتون چه جوری درس میخونید فکر کنید به یه بچه کلاس اولی میخواید آموزش درس خوندن بدید 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

بلایک بیام بخونم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

۱۰ بخوای بگیری برای قبولی سخت نیست ک

ولی اگ‌ نمره خوب میخوای مثل زمانی ک برای کنکور میخونی ، از رو کتاب بخونی مرور وار بعد درسنامه رو مرور کنی ، بعد مفهومی و کامل بخونی و بعد تست بزنی ، اشتباهاتتو نکته برداری کنی و این پروسه مرور نکات و تست رو چندبار انجام بدی

نمونه سوالای سالای قبل و تمرینای کتاب هم یادت نره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاً باید تمرکزت رو کتاب باشه و کتاب رو بجویی به نوعی 

اگر درسی رو ضعف داری حتماً پیگیر باش

مثلاً من برای زبان من و درسام گرفتم برای عربی هم خیلی پیگیرم فارسی هم الحمدالله معلممون عالیه

و بقیه درسا هم خوبه فقط سر ریاضی خیلی‌ تنبلی می‌کنم ، امتحان نهایی ها خیلی‌ سخت شده واقعاً ولی نه در اون حد که نتونی بخونی فقط باید کیفیت درس خوندن رو ببری بالا ، دردسره دیگه پدرمون رو در آوردن

۱۰ بخوای بگیری برای قبولی سخت نیست ک ولی اگ‌ نمره خوب میخوای مثل زمانی ک برای کنکور میخونی ، از رو ...

ببین وقتم زیاد نیست بعد باید ۷ بگیرم 

اگه بتونم بالاتر بگیرم که از خدامه چون معدلم میره بالا برا من خوبه که با معدل میخوام برن دانشگاه فقط تو زمان کم چه جوری بخونم 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

رو کتاب مسلط باش  نمونه سوال نهایی قشنگ کار کن مطمئن باش زیر ۱۸ نمیشی

چه جوری بخونمش خب بشینم حفظ کنم نمونه سوال هم که همونا نمیاد پس فایده اش چیه ؟

ببین وقتم زیاد نیست بعد باید ۷ بگیرم  اگه بتونم بالاتر بگیرم که از خدامه چون معدلم میره بالا ب ...

دی ک نهایی نیست اگ‌ مدرسه‌ای هستی.

زمان کمت رو بزار رو نمونه سوال ، سعی کن راه حل هاشو یاد بگیری ک هر سوالی چجور حل میشه ، دیگه بهرحال صفره صفر ک نیستی ی سوالو ببینی متوجه میشی از کدوم فصله و هر فرمولی برای کدوم فصله

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

کلاً باید تمرکزت رو کتاب باشه و کتاب رو بجویی به نوعی  اگر درسی رو ضعف داری حتماً پیگیر باش م ...

میدونی میخونم اما احساس میکنم اون جوری که تو امتحان میاد من نمیخوام کتاب رو چه جوری روش مسلط شم زمانم کمه  

دی ک نهایی نیست اگ‌ مدرسه‌ای هستی. زمان کمت رو بزار رو نمونه سوال ، سعی کن راه حل هاشو یاد بگیری ک ...

من متاسفانه باید الان دیپلم میگرفتم که چند تا درسو افتادم 

اینارو باید پاس کنم برم دانشگاه اعصابم واقعا خورده و خیلی ناراحتم نمیدونم چه جوری بخونم که قشنگ مسلط شم رو کتاب تو زمان کم نمیخوام مثل قبل بخونم که دوباره بیوفتم 

این مشاور بهترینههه Konkoricity  نص

کجا باید بهش پیام بدم ؟

میدونی میخونم اما احساس میکنم اون جوری که تو امتحان میاد من نمیخوام کتاب رو چه جوری روش مسلط شم زمان ...

خیلی هم حساس نشو من یکی از دوستام دوست که نه هم مدرسه ایم که رفت فرهنگیان امسال ، میگفت امتحان انگار داره گولت میزنه من امتحان اول رو که دادم فکر می‌کردم ۱۷ هم نمیشم بعد امتحانات بعدی رو هم که می‌تونستم نمره کامل بگیرم به خاطر روحیه بدی که امتحان اولی روم گذاشت نتونستم نمره کامل بگیرم و یه مقدار خراب کردم بعد وقتی نمره ها اومد دیدم امتحان اولی رو ۱۹/۷۵ شدم و الکی داشتم خودم رو آزار میدادم اما می‌گفت باید بیشتر براش کار کنی در طی سال بخونی 

خیلی هم حساس نشو من یکی از دوستام دوست که نه هم مدرسه ایم که رفت فرهنگیان امسال ، میگفت امتحان انگار ...

من در طول سال اصلا نخوندم 

آره امتحان های نهایی خیلی گول میزدن فکر میکردی نمرت خوب شده بد میشد فکر میکردی بد شده خوب میشد من یه روش ساده میخوام برا یادگیری و سرعت بیشتر 

من در طول سال اصلا نخوندم  آره امتحان های نهایی خیلی گول میزدن فکر میکردی نمرت خوب شده بد میشد ...

دوازدهمی؟

من دوازدهمم

معلم هامون میگن تا میتونید امتحان نهایی حل کنید یعنی بخونم برو سراغ نمونه سوال و امتحان نهایی محاله نمرت خوب نشه چون تو هر درسی بعضی سوال ها اکثر سال ها دارن همینطور تکرار میشن