2777
2789
عنوان

برفی من رفت🥲

130 بازدید | 12 پست

(برفی: قلب مامانم رو غم گرفته و کلی گریه می‌کنه، بی‌جونم ولی صداشو می‌شنوم که میگه برفی قرارمون این نبود خیلی زود از پیشم رفتی🥲)

نمیدونم از کجا باید شروع کنم ولی.. 23 آذر 1402، پنج‌شنبه‌ست. ساعت ده صبحه ، من خوابیدم و مامانم با گریه صدام می‌زنه، بهم خبر میده برفی از پیشمون رفت، دیگه حالم دست خودم نیست و کلی اشک از اون چشمای پف و خوابالو سرازیر میشه، باورش خیلی برام سخته‌.🫠

نمی‌دونم کجا باید دنبال تیکه‌ی قلبی که نابود شده بگردم، ولی خب پیداشدنی نیست، جای خالی قلبم دیگه با هیچی پر نمیشه، بچه‌هام قلبِ منن، برفی یه تیکه از قلب من بود:)

دیدن تنِ بی‌جون برفی یه تنه منو از پا درمیاره، اینکه با گریه داد میزنم برفی پاشو هم دست خودم نیست💔.. برفی مامان، تو که حالت خوب بود، چی شد چرا رفتی؟🥲 مگه قرارمون این نبود کنار هم بمونیم؟ کاش تن من به‌جای تو بی‌جون میشد مامان، کاش من نبودم که این روزِ تو رو ببینم🫠سه سال بود کنار هم بودیم، وابسته بودم بهت و مطمئنم این وابستگی داغونم می‌کنه، حالا چجوری با رفتنت کنار بیام برفی‌؟😭

منو ببخش برفی، ببخش اگه اونجوری که باید حواسم بهت نبود، اگه برات کافی نبودم، اگه اونجوری که بهم نیاز داشتی نبودم، اگه من لایق داشتن تو نبودم، ولی من تمومِ تلاشم رو کردم تو و بقیه‌ی بچه‌هام حالتون خوب باشه، خوشحال باشین و غمی توی دلتون نباشه🫠

نمی‌دونم چیشد که اینجوری شد، رفتن تو و هانی تلخ‌ترین اتفاقِ امسال بود، من از اینجا، باقلبی که پر از غمه، همیشه به یادتونم و‌ جاتون خالی می مونه، جای خالیتون با هیچی پر نمیشه🥲 فقط نمی‌دونم با دلی که کلی برات تنگ می‌شه چیکار کنم؟

من که اینجا دور از تو آروم نمیگیرم ولی امیدوارم تو به آرامش برسی

برفی قشنگ من🤍

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود :) مارا زمانه گر شکند، ساز می‌شویم!🌴🎸 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش می‌کنم اگه از نظرتون از دست دادن حیوون خونگی و غم داشتن برای اون چیز مسخره‌ایه و نمی‌تونید درکش کنید تایپیک نذارید و نمک روی زخم نپاشید. من بهتون حق میدم و احترام میذارم چون تجربه ای نداشتید از این بابت که البته امیدوارم هیچوقت از دست دادن پت رو تجربه نکنید چون واقعا سخته❤️

الهی برای ماهم مرد چند ماه پیش 😭🥺

الهی بمیرم🥲 خیلی سخته من واقعا درکتون می‌کنم

وااای... عروس هلندی منم چقددد شبیه برفی توعه  چقد ناراحت شدم برای برفی🥺

انشالله خدا عروس‌هلندیتون رو براتون نگه داره و خدایی نکرده غمش رو نبینین، خیلی مراقبش باشین🥲❤️

با تمام وجود درکت میکنم چون طاقت دیدن این روز رو نداشتم سگمو واگذار کردم رفت ....................تا چند شب انقدر گریه میکردم که نگو........انگار یه تیکه از وجودمو دادم رفت.........ولی بهتر از این بود رفتنشو برای همیشه ببینم.......هنوزم بیادشم..........................مادر فدات بشه الهی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......