2777
2789
عنوان

بی مهری همسر

103 بازدید | 8 پست

با سلام

دو هفته ای هست عمل کردم و هنوز درد دارم، شوهرم مامویت بود و من خانه مادرم، تازه برگشته ولی انگار نه انگار، همش اخم داره، اصلا احوالمو نمی پرسه، خیلی ناراحتم ولی سعی می کنم بی خیال باشم، فعلا سکوت کردم ولی

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ازش بپرس برای چی اخماش تو همه باید حرف بزنید که مشکل حل بشه. بگو من باید ناراحت باشم که وقتی عمل کرد ...

وقتی میپرسم به دعوا کشیده میشه، میخوام بی خیال باشم، هر چه قدر بیش تر التماس می کنم بدتر میشه

وقتی میپرسم به دعوا کشیده میشه، میخوام بی خیال باشم، هر چه قدر بیش تر التماس می کنم بدتر میشه

من از این ناراحت نیستم که نبود، چون واقعا کار داشت، ولی حالا که اومده، نه بغلی، نه احوالپرسی درست و حسابی، 

هر کاری میگم انجام میده، ولی یه بوس و بغل نداره

میخوام بی خیال باشم ولی سختمه

پس اهمیت نده بهش این جور آدما مریضن. ازش فاصله بگیر توقعت و کمتر کن تا اعصابت راحت تر باشه شاید اینجوری اخلاقشم بهتر شد. 

پس اهمیت نده بهش این جور آدما مریضن. ازش فاصله بگیر توقعت و کمتر کن تا اعصابت راحت تر باشه شاید اینج ...

دقیقا همینکارو کردم و بهتر شد، ولی کاش همیشه می توانستم به اعصابم مسلط باشم