2777
2789

۱۲ ساله ازدواج کردم دو تا بچه دارم. همسرم کارمنده من خانه دار. وضع مالی خانوادم عالیه وضع مالی همسرم و خانوادش بد. شوهرم خونه نداره ماشینم با طلای من خریده. هیچی نداره. فقط وجه اجتماعی داره. 

از لحاظ عاطفی حمایتم نمیکنه از لحاظ مالی حمایتم نمیکنه هرخرجی کنم یا از خانوادم میگیرم یا یه چیزیمو میفروشم خرجم در بیاد. نداره که بده. 

ماهی یک بار رابطه داریم اما چه رابطه ای! قدرت جنسی نداره یه دقیقه ای ارضا میشه. من رو بدون دخول ارضا میکنه ولی من اینجور نمیخوام خیلی گرم هستم و از لحاظ جنسی تحت فشارم. 

وقتی اومد خاستگاری سنم کم بود خر بودم حالیم نبود الان حالم ازش بهم میخوره. قدش کوتاهه هیکلش افتضاح. قیافش بد نیست

شما جای من بودین چکار میکردین؟ خیلی داغونم

من هزاربرابر ازش بالاترم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پست قبل گفتی راهنماییم میکنی چی میخواستی بگی🥺

نه بدمنظورمو گفتم. گفتم ک ایکاش میشد راهنمایی کنم. اما میگی دوتا بچه داری. ببین فقط میتونم بگم اگر پررررو نیس یجورایی سرتوگرم کن و تحمل کن. اما اگر درکنار اونا ک گفتی پروام باشه دیگه واقعا صبووووووری میخواد نمیدونم. 

parasoo1989@
نه بدمنظورمو گفتم. گفتم ک ایکاش میشد راهنمایی کنم. اما میگی دوتا بچه داری. ببین فقط میتونم بگم اگر پ ...

پرو نیس ولی واقعا دیگه صبرم تموم شده همش عصبیم بغض دارم. وقتی میبینمش تنفر از همه جای من میزنه بیرون

نه بدمنظورمو گفتم. گفتم ک ایکاش میشد راهنمایی کنم. اما میگی دوتا بچه داری. ببین فقط میتونم بگم اگر پ ...

اخه من اینهمه خاستگاری داشتم خودشونو برام می‌میکشتن زنه این خر شدم باور میکنی تنفر شدید دارم ازش. هرکی منو میبینه فکر میکنه مجردم