2821
2789
عنوان

دی*جی کالا

159 بازدید | 8 پست

هزینه پست چه قدر هست ؟ میشه از کیفیت محصولاتش مطمئن بود ؟ چیزی سفارش دادید ناراضی بوده باشید ؟

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

هروقت سفارش دادم راضی بودم

نظراتو زیاد میخونم بعد میخرم

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله عالیه همیشه خرید میکنم....برای ماچهل تومنه هزینه پست

دیجی کالا عالیه من دیروز یه گیتار سفارش دادم 

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 

محصولاتش خوبه اگه خرید سنگین داشته باشی هزینه پست می ارزه

ولی مثلا من میخوام دویست تومن خرید کنم ۷۰ تومن پول پست میگیره که خیلی زیاده نمیدم 

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥

قبلا خوب بود ولی الان هم قیمتاش بالا رفته هم تو ارسال کالا دقت نمیکنن من چند وقت پیش یه کرم 200 میل سفارش دادم عوضش یه 90 میل کوچیک فرستادن با قیمت همون 200 میل خودشون سایت رو بعدا طوری کردن که امکان مرجوع کردن هم نداشتم