2777
2789

اگه میخواین کمک کنین لطفا کامل بخونین مهمه 

مدرسه اولی که راجبش توضیح میدم خودم داخلشم رشتم تجربیه و اینکه بخاطر کنکور مدرسم خیلی برام مهمه بخاطر همین میخوام تغییر بدم و البته دوتاش هم غیر دولتیه و لطفا سوال دیگه ای نپرسید راجب خود مدرسه و اسم و آدرس

اولی که خودم هستم امکاناتش خوبه معلماش خوب تدریس میکنن محیطش تمیزه سالن ورزشم داره زیر زمینش و اینکه مدرسه آزمون میگیره خودش ماهانه و برنامه ریزی هم داره و اینکه قوانین مدرسه آزاد تره مثل بردن گوشی و کمتر سخت میگیرن ولی مشکلش اینه که جو مدرسه خوب نیست بچه هاش درس نمیخونن ادب ندارن و البته به من خیلی بی احترامی میکنن و اذیتم میکنن و یدونه دوست هم ندارم کلا اینجا که بخوام باهاش وقت بگذرونم یا ازش کمک بگیرم

مدرسه دومی بزرگه دقیقا مثل دولتی ها هست و محیطش دقیقا مثل همین دولتی های معمولی و نسبتا داغون خودمونه مدرسه در واقع یه شیفتش دولتیه یه شیفتش غیر دولتی دو زبانه هست زبان انگلیسی و فرانسوی خیلی خوب کار میکنن ولی مشکلش اینه که ثابت ظهره مدرسه و تا برسی خونه ساعت ۷ عصره قوانینش هم سختگیرانه تر هست ولی دو نفر از دوستام هستن اونجا که درسم میخونن و دیگه تنها نیستم یا اذیت نمیشم 

حالا کدوم بهتره از نظر شماها؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره قطعا بمونی تو اون یکی مدرسه درس که نمیخونی هیچ افسرده هم میشی

ولی خب ثابت ظهره مدرسه اینجوری سخت نیست ؟؟

بعد شهریه یکیه تقریبا اینو بذاریم کنار محیطشم مثل دولتی هستش 

ولی خب دیگه آرهه حداقل افسردگی رو ندارم

ولی خب ثابت ظهره مدرسه اینجوری سخت نیست ؟؟ بعد شهریه یکیه تقریبا اینو بذاریم کنار محیطشم مثل دولتی ...

سخت که هست ولی به این فکر کن تایم صبحت رو میتونی تو خونه قوی تست بزنی خیلی بهتره تا کله سحر بری مدرسه انرژیت گرفته شه عین جنازه برسی خونه دیگه درسم نتونی بخونی

سخت که هست ولی به این فکر کن تایم صبحت رو میتونی تو خونه قوی تست بزنی خیلی بهتره تا کله سحر بری مدرس ...

آرهه اینم هستش ولی از اونور که شب میام خونه باز خسته هستم شبا هم کلاس دارم همش 

اگر سال یازدهم بودی ،بهت میگفتم قطعا بمون همینجا که هستی. چون تا بخوای بری و به سیستم بعداز ظهری عادت کنی زمان از دست میدی

ولی حالا الویت بندی کن

اگرررکنکور برات انقدر مهمه باید ببینی تو کدوم سیستم تایم برای خوندن بیشتر داری، و به هدفت نزدیکترت میکنه،صرفنطر از اینکه دوستات کجاهستن. بشین قشنگ با خودت فکر کن

اگر سال یازدهم بودی ،بهت میگفتم قطعا بمون همینجا که هستی. چون تا بخوای بری و به سیستم بعداز ظهری عاد ...

آرهه میدونم منم دوست دارم منطقی فکر کنم و بمونم تو این مدرسه چون تغییر دارن وسط سال خیلی سخته مخصوصا الان که نزدیک امتحانای نوبت اوله و معلما خودشون سوال طرح میکنن و آشنایی ندارم با معلمای اونجا و همه چیز یهویی عوض میشه 

ولی تا آخر این ماه بیشتر فرصت ندارم واسه جابجایی

و اینکه از اون لحاظ یکم روحیم داغون شده این ۳ ماهی که اینجا بودم اذیت شدم آخه چون اذیتم میکردن و تنهام یکمی مرددم وگرنه دوست ندارم تغییر بدم

اگر سال یازدهم بودی ،بهت میگفتم قطعا بمون همینجا که هستی. چون تا بخوای بری و به سیستم بعداز ظهری عاد ...

اگه بخوام باید بسازم تا آخر سال اینجا یا عوض کنم مدرسمو امسال سال دیگه دوباره برم یه مدرسه ثابت صبح

ولی میگم درسته زیاد رو درس خوندم تاثیر نذاشته ولی خب هیچکس خوشش نمیاد مدرسه با این همه سختیش که همه بخاطر رفیقاشون میرن حداقل یکم دلخوشی دارن برای من جهنم باشه 

چون از خونم نمیرم بیرون فقط مدرسه میرم دیگه خیلی رو مخ میشه دیگه میدونید منظورمو که کلا دیگه باید تنها باشم