2777
2789
عنوان

داستان اولین روزی ک عاشق شدم...

176 بازدید | 14 پست

من اره خودم یه پیچ دارم با نام مستعار رها اخه خیلی دوستش دارم همون رهای 15 ساله بچه ی مدیریه ک دانش اموزا از روی حسادت باهاش دوست نمیشن و درواقع سه ساله ک هیچ دوستی نداره 

درسم افت می کرد تصمیم گرفتم و رفتم زیر یه پست نوشتم ک حالا اگه دختر خانوم یا اقا پسری هست بیاد نهمو رقابتی بخونیم..

یه دوتا دختر اومدن پی وی ولی نه جور میشدیم باهم نه بلدبودیم چجوری هماهنگ کنیم اینجا بود ک واسه اولین جواب یه پسرو می دادم انگلیسی اسمش با فونت بود و به اشتباه خوندم صداقت فک می کردم مریم صداقتی پریا صداقتی چیزی باشه...

ک گفت پسرم بدجور شوک شدم اره واسه اوین بار بود ک با یه پسر چت میکردم..

هستین ادامشو بزارم؟

مشاور سایتمم😌❤

بله

تویی تنها پناهم✓آلله♡                                                           یه خانوم مشاور🙄🌾✨                                                            مامان یه نینی تو راهی👩‍👧                                                            خانومه خونه ی یه آقا دکتر دوست داشتنی👩‍❤️‍👨                            قبل از هرچیزی به وجود خدا اعتماد کن✨              همه ی شبهای تاریک و طوفانی صبح های آفتابی دارن🌾🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشگلا لایک

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

از اینکه تیزهوشانی بود یه جرقه تو سرم زد ک بعله میتونم سو استفاده کنم و درسامو بهتر یادبگیرم 

تصمیم گرفتیم و با راهنماییش شروع کردم به خوندن اوایل همیشه از من ساعت مطالعش بیشتر بود روزی سی دقیقه بیشتر توی گوشی نمیود هرروز احساستمون نسبت به هم باز تر میشد با عزیزم و پسردوستداشتنی و رها خانوم..

نمیدونم چم شده بود ولی مداوم تو سرم میچرخید تو بازار باهاش چت میکردم و...

صب اولین نفری ک به ذهنم میومد و بهش صب بخیر میگفتم خودش بود و شب اخرین نفر ..

اره خود من رهااا ک متنفر هر عشق و عاشقی بود شده بودم دلبسته صادق صبااا نمیتونم زود بیدار شدم بلند میشدم صب بخیرشو می گفتم دوبارع میخوابیدم  

اخ ک صادق جانم عاشق فوتبال بود فق به خاطر این یکی از درسش میزد 

این پروسه ده روزی طول میکشه تاا....

قبل از اینکه ادامشو بگم بدونید ک مامانم بسیار تعصبیه و سخت گیره تا روزی ک چتامونو میبینه..

مشاور سایتمم😌❤

گذاشتی بلایک

تویی تنها پناهم✓آلله♡                                                           یه خانوم مشاور🙄🌾✨                                                            مامان یه نینی تو راهی👩‍👧                                                            خانومه خونه ی یه آقا دکتر دوست داشتنی👩‍❤️‍👨                            قبل از هرچیزی به وجود خدا اعتماد کن✨              همه ی شبهای تاریک و طوفانی صبح های آفتابی دارن🌾🌱

جر و بحثی پیش میاد و مامانم عصبانی و میگه ک نباید دیگه پیام بدمو تنهایی میتونی از پس درسات بربیای فردا صبحش از سر عادت خواستم برم سراغ گوشی ک ای دل غافل تا فهمیدم چی شد اره دیگه نیست صاق من نیست بغض داشت گلومو خفه میکرد ررفتم مدرسه و ظهر رفتم و دیدم شب مثل ساعت مطالعه  و بقییه حرفاشو گفته +شب بخیر رها خانوم همیشگی...

بغض داشت خفم میکرد یه هفته ای میشد ک دیگه دست ب کتابام نزدمو شب و روزم شده بود غرق گریه..

نمیدونم داشتم با خودم چیکار میکردم صادق چی منو میخواست....

اینا میگذره و الان 20 روزه ک هروز بدترم سعی میکنم فراموش کنم ولی نمیشه حتی نمیتونم یه ثانیه درس بخونم کسی هست عاقلانه راهنماییم کنه؟

مشاور سایتمم😌❤

عزیزم ، ۱۵ سالگی زمان مناسبی برای دلدادگی نیست انسان تا ۱۸ سالگی انتخابای عجیبی میکنه و وقتی بزرگ شد ممکنه از خیلی از انتخاباش پشیمون بشه اون فقط یک فرد مجازیه اگه دو هفته ارتباطی باهاش نداشته باشی از سرت میافته به درسات فکر کن