2777
2789
عنوان

کیا بچه پسر دوست دارن؟

664 بازدید | 31 پست

اینکه میگن بچه سالم باشه و پسر دخترش فرق نداره قبول دارم🥲ولی من خودم پسربچه دوست دارم شاید چون خودم برادر نداشتم

شوهرم هم عاشق دختر بچس😂اینکه ی سری میگن فلان میوه رو بخوری پسردار میشی یا بعضی ماما ها دوره اینا میزارن واقعیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا کیکه

هرچی خدا بخواد

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من اصلا کار خاصی نکردم و چیز خاصی نخوردم دوتا پسر دارم

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بچه ها من تو اقدامم چیکار کنم دختر بشه ؟؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

منم پسر دوست دارم البته دخترم خیلی دوست دارم ولی پسر رو یکم بیشتر😅

ولی شوهرم عاشق دختره برادرزادم رو انقدر دوس داره دم به دقیقه خوراکی عروسک پارک بیرون 

مامان آراز و دنیز😍❤
والا اینجا تاپیک زدن میگفتن تا یکسال رعایت میکردن حتی برنجم نمیخوردن آخرش بچشون پسر شده 

عه چه خووب منهتا بیشتر رژیما برا اقایونه که شوهر منم دختر دوس داره عمرا رعایت بکنه😂

منم پسر دوست دارم البته دخترم خیلی دوست دارم ولی پسر رو یکم بیشتر😅 ولی شوهرم عاشق دختره برادرزادم ...

تومنی یا من توام 

خدا بهم یه گل پسر داد بهم 😍 ۶ سالشه

تو اقدام هستیم میگم خدایا اینبار ب حرف همسرم گوش بده 😍

همه داداشام دختر دارن همسرم مدام باهاشون بازی می‌کنه چیز میز میخره براشون البته پسرمم خیلی دوس داره ها 😍