آره فکر میکردم پاره کردم دفترو دیروز مامانم از تو زیر زمین پیداش کرده خونده انقدر خندید بهم😐منم حرصم گرفته
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من نداشتم ولی فقط یه دفتر دارم که توی دبستان با دوستام که از کلاس اول تا ششم باهاشون بودم هرسال همه بچه ها همین کارو میکردیم میدادیم دونه دونه واسمون بنویسن هر چی که میخوان یادگاری موند واسم🥲
اره هنوزم نگهش داشتم از این قفل داراست😂😂 ولی خب خیلی چیزی توش ننوشتم چند سال یه باااااااااار یه چیزی توش نوشته شده
الانم به عنوان مخفی گاه ازش استفاده میکنم تو جعبه اش چیزی قایم میکنم
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) پ بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
آه امروز با مادرم دعوت کردم چون اجازه نمیداد رژلب قرمز را روی سبیل هایم بزنم من باید خودکشی کنم راستی احسان علیخانی خیلی جذاب است من از او خوشم می آید عمو پورنگ هم بدنیست...
میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنانمصنوعی...