margmikham مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 2089 عنوان ذکر حاجت روایی 🤲🕊️ 140 بازدید | 9 پست بیایید برای حاجت روایی همه مون شفا مریضا مون خواسته هامون همگی ذکر یونسیه رو بخونیم لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین.باشد که من هم به مراد دلم برسم🦋💚🥺💔.برای حاجت نفر قبلی این ذکرو بخون دوست گلم 🕊️ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺 1402/09/24 | 13:54 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goodly_angel عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4999 خیلی محتاجم ب دعاتون اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو میکردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
نونوشیان عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 7145 بچه ها میشه برای آبروی شوهرم و درست شدن زندگیم دعا کنید بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI
margmikham مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 2089 خیلی محتاجم ب دعاتون لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین💚🦋🤲به حق همین دهه همه حاجت روا بشیم من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺
margmikham مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 2089 بچه ها میشه برای آبروی شوهرم و درست شدن زندگیم دعا کنید لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین🦋💚🤲 من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺
margmikham مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 2089 باشد اون روزی که هممون به حاجت دلمون برسیم💔💔 الهی آمین 🦋🌒🤲 من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺
نخودسیاه عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 11669 التماس دعا دارم خواهش میکنم برای ب کشت سلامتی منم دعا کنید با دل شکسته که جز خدا ودعاهای شما کسی وندارم خدا به بچه های کوچیکم ومظلومم وبه بی مادری وبی کسیم رحم کنه ممنون از تک تکتون اگه دعا کردید لایک کنید منم براتون سوره کوثر رو میخونم اسمم مریم خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __
margmikham مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 2089 التماس دعا دارم خواهش میکنم برای ب کشت سلامتی منم دعا کنید با دل شکسته که جز خدا ودعاهای شما کسی وند ... لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین🤲🦋💚🕊️ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺